Rygsække

Lad dine kunder og medarbejdere bære dit brand på ryggen med en rygsæk med tryk. Udover opbevaring og komfort, så tilbyder disse praktiske tasker brandeksponering i det offentlige rum.

Uanset om rygsækken bliver brugt i skole, til arbejde eller på udendørs eventyr, så skaber det synlighed. Giv dine kunder en praktisk reklamegave i form af en rygsæk. Se vores udvalg af rygsække herunder.

rygsaek-Athleisure-Pro
Athleisure Pro
kr. 119,00
rygsaek-burmingham
Birmingham
kr. 119,00
rygsaek-chester
Chester
kr. 134,00
rygsaek-cologne
Cologne
kr. 137,00
rygsaek-Cove-Leaf
Cove Leaf
kr. 89,00
rygsaek-Danny
Danny
kr. 330,00
rygsaek-Faux-Leather
Faux Leather
kr. 143,00
rygsaek-Matterhorn
Matterhorn
kr. 161,00
Motion
kr. 289,00
rygsaek-navigator
Navigator
kr. 325,00
Repurpose
kr. 135,00
rygsaek-tricor
Tricor
kr. 245,00
rygsaek-trieste
Trieste
kr. 139,00

Rygsække med tryk

En rygsæk er en meget praktisk form for taske. Den kan bruges i mange situationer og den har en lang holdbarhed. Det er derfor et oplagt produkt at sætte dit firmanavn eller logo på. Du får vist dit navn og logo igen og igen, da rygsækken er en genstand, som man bruger dagligt.

Rygsække bliver brugt af alle mennesker. Både børn og voksne og personer af begge køn bruger rygsække. Det taler også for, at det er en smart genstand at sætte dit logo eller firmanavn på.

Rygsække med tryk kan bruges af alle og til alt

Både børnehavebarnet, sportsudøveren og den, der skal på weekendophold, kan bruge en god rygsæk. Det betyder med andre ord, at personer i alle aldre og i mange situationer kan have brug for en rygsæk. Den vil man bruge, selv om der står et logo eller et firmanavn på. Her handler det bare om at have en praktisk taske med, når du er på farten. Dertil er rygsækken genial.

Hvis du vælger at få sat dit firmanavn og dit logo på en rygsæk med tryk, så kan du være ret sikker på, at du får sendt dit tryk rundt omkring i landet – og tilmed ud på rejse i udlandet af og til.

Ideelt til medarbejderne

Du kan også vælge at bruge nogle gode rygsække med jeres firmanavn og logo på. Det er en glimrende personalegave og en sådan rygsæk skal nok komme godt i brug. Både som arbejdstaske, sportstaske, weekendtaske og fremdeles. Vi har også et stort udvalg af computertasker og andre tasker.

Har du en større virksomhed, vil du sagtens kunne få leveret et stort antal flotte rygsække med tryk. Tag på teambuilding med medarbejderne, og det vil se fantastisk ud med alle de mange ens rygsække.

rygsaekke med tryk

Høj kvalitet frem for alt

Når vi laver tryk på kraftig tekstil, som rygsække er lavet af, så vil det være med fuldfarvetryk af en særlig god kvalitet. Det vil blandt andet sige, at det er et holdbart tryk, som vil blive ved med at se flot og skarpt ud selv efter lang tids brug.

Det betyder, at den reklameeffekt, som du får ud af at få lavet disse rygsække med tryk, både er stor og vidner om god kvalitet. Dit firma skulle jo gerne forbindes med nogle produkter, som signalerer god stil og god kvalitet. Det kan du opnå ved at investere i en stor portion rygsække med tryk.