Computertasker

computertaske-carriott
Carriott
kr. 198,00
computertaske-elliot
Elliot
kr. 137,00
computertaske-fisher
Fisher
kr. 137,00
computertaske-hex
Hex
kr. 94,00
computertaske-hush
Hush
kr. 37,00
computertaske-Papiya
Papiya
kr. 21,00
rygsaek-trieste
Trieste
kr. 139,00

Computertasker med logoer

Drømmer du om at få dit firmas logo mere ud i verden? Vi hjælper dig gerne. Hos os gør vi en dyd ud af at hjælpe med at trykke dit logo det sted, du ønsker. En optimal markedsføring er blandt andet at skabe synlighed – så hvorfor ikke få trykt dit logo de steder, du kan?

Flotte computertasker til medarbejdere og kunder

Vi producerer reklameartikler i mange forskellige udgaver. Det kan være alt lige fra tryk på kopper til tøj eller kundegaver. Deriblandt finder du også computertasker. Se også vores store udvalg af PC-tilbehør.

computertaske med trykEn computertaske er en taske, du har med dig mange steder. Derfor har du formentlig også interesse i, at den er pæn og har alt, hvad du skal bruge. Hos os kan du vælge imellem forskellige computertasker, som alle kan ende med at være en vigtig reklamesøjle. Computertasken har du nemlig også med dig rundt til forretningsmøder, konferencer eller bare der, hvor du møder dine kunder. Derfor er der store fordele i at udsmykke din computertaske, så den bliver ekstra repræsentativ.

Her kan det ovenikøbet være en fordel at få dit logo trykt på, så logoet indgår i en del af computertaskens design – og det kan vi hjælper dig med. Fordelene ved at vælge os er:

  • Vi går meget op i, at kvalitet og gode priser går hånd i hånd
  • Vi kan hjælpe med mange forskellige reklameartikler
  • Vi er effektive og kan levere dine varer hurtigt, hvis du skal bruge dem akut

Få det lige som du ønsker det

Hvis du allerede nu har ideer til, hvordan din computertaske skal se ud, så tvivl ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at udvikle et designudkast, når vi har talt sammen om dine behov og ideer. Designudkastet er ganske gratis og uforpligtende. Uanset hvad, får du vores råd og vejledning til at finde de bedste løsninger.

Skal vi hjælpe dig med at trykke dit firmas logo på en computertaske, så garanterer vi for, at du vil optimere din markedsføring og opnå større synlighed. jo mere dine kunder og samarbejdspartnere ser dit logo, desto større sandsynlighed er der for, at de vil huske dig og dit firma fremadrettet. Det kan være en god ting, hvis de en dag får brug for netop det, som din virksomhed kan tilbyde.