Andre tasker

taske-acme
Acme
DKK 225,00
taske-amax
Amax
DKK 225,00
CARNABY
DKK 6,00
CROSS
DKK 41,00
taske-crown
Crown
DKK 149,00
taske-Huckster
Huckster
DKK 29,00
taske-Monostrap
Monostrap
DKK 59,00
taske-poly
Poly
DKK 19,00
taske-Retro-bowling
Retro bowling
DKK 139,00
taske-Retro-messenger
Retro messenger
DKK 99,00
taske-satomi
Satomi
DKK 118,00
taske-sorbent
Sorbent
DKK 17,00
rejsetilbehoer-toilettaske
Toilettaske
DKK 19,00

Tasker og rygsække med tryk

Hos Creatrix kan du få produceret et væld af forskellige tasker, bæltetasker og rygsække med dit firmas logo, telefonnummer eller budskab. Det er en god måde at signalere, at alle medarbejderne er fra samme firma. Desuden kan det glæde medarbejderne, fordi de får en praktisk taske, som de kan bruge i dagligdagen.

Du kan selv bestemme hvor stort et tryk, der skal på jeres tasker og rygsække. I kan naturligvis få fuldfarvetryk på logoet, så det står skarpt og præcist i jeres unikke farver. Vi står klar til at vejlede dig og dit firma, så I får det bedst mulige tryk på taskerne.

Tasker med logo til firmaet

En ny taske med firmaets logo kan sprede glæde på arbejdspladsen. Der er mange gode fordele ved at købe en taske med logo til firmaet:

  • Brugbar taske til arbejdet
  • Viser tydeligt, hvilket firma I er fra
  • God reklame

Medarbejderne kan få glæde af en ny taske, da de kan bruge den, når de skal på arbejde. De kan desuden også få gavn af en taske, hvis de skal på ferie eller udflugt med familien. Når alle medarbejderne går rundt med firmaets logo, vil det skabe en fællesskabsfølelse. Logoet viser tydeligt, hvilket firma de er fra. Desuden viser logoet, at medarbejderne er stolte af at være en del af firmaet.

Tasker med firmaets logo er ikke kun til gavn for medarbejderne, det kan også gavne firmaet. Når medarbejderne går rundt med tasken i det offentlige rum, kan potentielle kunder få øje på logoet. Det kan på sigt skaffe nye kunder til dit firma.

Flere modeller

tasker med trykI denne kategori finder du flere forskellige tasker og rygsække. På den måde kan du selv vælge lige netop den taske, der passer bedst til dine medarbejdere.

Det kan være, at rygsækken passer bedst til dine medarbejdere, fordi den er nem at bære rundt på. Det kan også være, at der er en bestemt type taske, der passer bedre til dine medarbejdere.

Det er op til dig, hvor stort logoet på tasken skal være, og hvilke farver der skal bruges til trykket.

Det kan være, at firmaet har et stramt budget, som du skal overholde. Det er ikke et problem, da vi har et godt samarbejde med vores leverandører, der sikrer os en god pris. Dette kommer naturligvis dig til gode, når du skal have produceret tasker og rygsække med tryk.

Det kan være en fordel at købe et større parti hjem til firmaet. Det vil ofte gøre, at prisen for én taske vil blive mindre. Selvom prisen er god, går vi naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten af taskerne. Du modtager således et produkt, som modtageren kan have glæde af i flere år frem.

Køb tasker med logo og glæd dine medarbejdere og potentielle kunder.