Lakrids by Bülow

Når det kommer til firmagaver med et ekstra strejf af eksklusivitet, er gaveæsker fra Lakrids by Bülow et hit. Hos Creatrix forstår vi at alle virksomheder har deres budget. Derfor har vi gjort os umage med at tilbyde et udvalg af gaveæsker fra Lakrids by Bülow der ikke kun passer til smagsløgene, men også til budgettet. Se vores mange muligheder herunder.

Anniversary & læmon
Anniversary & læmon
kr. 450,00
Lakrids gaveæske 1 2 3
Gaveæske 1 2 3
kr. 145,00
Lakrids gaveæske A 2
Gaveæske A 2
kr. 120,00
Lakrids gaveæske A B
Gaveæske A B
kr. 120,00
Lakrids gaveæske A D
Gaveæske A D
kr. 165,00
Lakrids gaveæske C D
Gaveæske C D
kr. 165,00
Lakrids gaveæske D 1
Gaveæske D 1
kr. 120,00
Lakrids gaveæske Læmon
Gaveæske Læmon
kr. 160,00
Lakrids Læmon & Slow Crafted
Læmon & Slow Crafted
kr. 240,00
Lakrids gaveæske Matcha & BCD
Matcha & BCD
kr. 350,00
Lakrids gaveæske Matcha & Læmon
Matcha & Læmon
kr. 190,00
Lakrids gaveæske Selection box
Selection box
kr. 180,00
Lakrids gaveæske Black Box
Standard Collection
kr. 340,00
Lakrids gaveæske Velvet Red & Passion
Velvet Red & Passion
kr. 260,00

Firmagaver er en god mulighed for at skabe glæde hos jeres ansatte og efterlade et varigt indtryk. Og endnu bedre er det, hvis det er en gave man kan dele. Det er her gavekurve med smagfuld lakrids, eksklusiv chokolade og lækker vin kommer ind i billedet.

Hos Creatrix er vi glade for at have sammensat et sortiment af firmagaver og gavekurve, der er nøje udvalgt for at tilfredsstille selv den mest kræsne søde tand. Med vores fokus på smagfulde gavekurve, snaps og spiritus fra Bornholm Spirits, og delikat chokolade fra Aalborg Chokoladen stræber vi efter at levere firmagaver, der ikke blot glæder ganen, men også vækker en følelse af værdsættelse og opmærksomhed.

Skræddersyede gaveæsker med smagfuld Lakrids by Bülow

Når det kommer til firmagaver med et ekstra strejf af eksklusivitet, er vi glade for at kunne præsentere vores udvalg af gaveæsker fra Lakrids by Bülow. Lakrids by Bülow er kendt for deres smagfulde og kvalitetsrige lakridsvarianter, der byder på unikke smagskombinationer, så selv de lakridskræsne vil finde noget der vil falde i smag.

Lakrids by Bülow kombinerer den intense smag af sød og saltet lakrids med luksuriøs chokolade, og tilbyder bl.a. varianter med smag af salty caramel, passion frugt, bær og matcha. Med deres udvalg af lakrids skaber de dermed en udsøgt smagsoplevelse, der nemt vil imponere jeres ansatte.

Skræddersyede gaveæsker til ethvert budget

Hos Creatrix forstår vi, at hver virksomhed har sit eget budget. Derfor hjælper vi gerne med at vælge den perfekte gaveæske med Lakrids by Bülow inden for jeres økonomiske rammer. Uanset om det er en mindre gestus eller en større gave i anledning af en mindeværdig milepæl, stræber vi efter at tilbyde skræddersyede firmagaver, der ikke kun passer til smagsløgene, men også til budgettet.