For børn

Gør børns verden sjovere med vores udvalg af produkter til børn. Fra livlige bolde til spændende spil og lækker slik med logo - hos Creatrix har vi et sortiment der er skræddersyet til at bringe smil på børns ansigter.

Produkterne i vores udvalg er ikke kun sjove, men også en mulighed for at promovere dit brand til en yngre målgruppe. Skab positive oplevelser og langvarige minder med vores personligt tilpassede produkter til børn, der sætter dit brand i børnehøjde. Se vores udvalg herunder.

fodbold-archer
Archer
kr. 71,00
bold-beach
Beach
kr. 9,00
slik med logo bolcher 1-stk
Bolcher (1 stk)
kr. 1,67
slik-med-logo-bolcher-5-stk
Bolcher (5 stk)
kr. 4,27
Celebrations chokolade
Celebrations
kr. 220,00
Chips med logo
Chips
kr. 9,00
chokokugler logo
Chokokugler
kr. 210,00
clickmix med logo
Click Mix
kr. 9,50
CROSSES GREEN
kr. 8,00
Dino Green
kr. 23,00
stressbold-doktor
Doktor
kr. 4,95
Farvepulver
kr. 4,00
Filipinas
kr. 17,00
stressbold-firkant
Firkant
kr. 2,95
stressbold-fodbold
Fodbold
kr. 4,20
balloner-folie-b
Folie B
kr. 2,30
spillekort-genie
Genie
kr. 27,50
spillekort-genie-box
Genie Box
kr. 34,10
stressbold-globe
Globe
kr. 3,50
spillekort-hold-em
Hold Em
kr. 25,30
bold-hunter
Hunter
kr. 52,50
stressbold-julemand
Julemand
kr. 7,50
stressbold-kugle
Kugle
kr. 3,20
kuvertchokolade med logo
Kuvertchokolade
kr. 205,00
M & Ms
M & Ms
kr. 12,00
spillekort-playtime
Playtime
kr. 32,00
fodbold-raven
Raven
kr. 97,00
balloner-runde-b
Runde B
kr. 0,90
snap band med tryk
Snap band
kr. 3,42
balloner-Standard-B
Standard B
kr. 0,80
stressbold-stressman
Stressman
kr. 4,10
Teddy
kr. 25,00
stressbold-terning
Terning
kr. 4,70
bold-victory
Victory
kr. 52,50

Produkter med tryk til børn & barnlige sjæle

Har du længe drømt om at få et produkt med tryk, mønster eller former, du helt selv har været med til at bestemme? Hos os laver vi alt i reklameartikler  til børn og barnlige sjæle. Alt lige fra sjove kopper til tryk på tøj og skoleartikler. Vi lytter til dig og hjælper og vejleder dig der, hvor vi kan.

Giv et barn en sjov oplevelse med et produkt med tryk, og se vores store sortiment.

Kopper med børneprint

Forestil dig at have en kop, som du helt selv har været med til at designe og udsmykke. Det kan være, du er træt af at dele kop med dine kollager, og derfor gerne vil have din helt egen – med egne ideer. Måske har du kunder, som fortjener at få tilsendt en kop fra netop dit firma. Og det er ikke en hvilken som helst kop. Det er derimod en kop, der bærer dit firmas logo. På den måde kan du nemt optimere din markedsføring.

Generelt er det nemlig en god idé at bruge dit logo aktivt de steder, hvor du har mulighed for at vise det frem. Det vil gøre, at logoet indprenter sig i dine kunders hjerner, så de automatisk kommer til at tænke på dit firma, hver gang de ser koppen. Ingen dum idé, hvis du spørger os. Vores sortiment og muligheder er dog ikke kun tiltænkt voksne.

Vi har også reklameartikler til børn. Det kan nemlig være, du har et firma, der henvender sig til børn, der er meget kreativt. I den anledning skal de have et sjovt produkt i nogle fede farver, der selvfølgelig har dit logo på, så de ikke glemmer det – og det hjælper vi dig gerne med.

Du kan kontakte os til en uforpligtende samtale. Her vil vi hjælpe dig med at lave et designudkast, som du efterfølgende kan vurdere. Hos os koster et designudkast dig ikke en krone.

Tryk på tøj

Tryk på tøj er altid en sjov idé. Både for voksne – men så sandelig også for børn eller barnlige sjæle. Hos os hjælper vi dig gerne med at finde ideer til, hvordan vi kan trykke tøj. Vi placerer trykkene de steder, hvor du ønsker.

Det er altid sjovt at lege lidt med mønstre og farver, der giver et andet udtryk. Her kan du helt selv vælge materialekombina

tioner og selve looket. Det er noget, de fleste vil synes er sjovt, især børn og andre barlige sjæle.

for-boern-med-tryk