For børn

Archer
DKK 71,00
Beach
DKK 9,00
Bolcher (1 stk)
DKK 1,67
Bolcher (5 stk)
DKK 4,27
Doktor
DKK 4,95
Firkant
DKK 2,95
Fodbold
DKK 4,20
Folie B
DKK 2,30
Genie
DKK 7,50
Genie Box
DKK 10,10
Globe
DKK 3,50
Hold Em
DKK 15,30
Hunter
DKK 52,50
Julemand
DKK 7,50
Kugle
DKK 3,20
Playtime
DKK 22,00
Raven
DKK 97,00
Runde B
DKK 0,90
Standard B
DKK 0,80
Stressman
DKK 4,10
Terning
DKK 4,70
Victory
DKK 52,50

Produkter med tryk til børn & barnlige sjæle

Har du længe drømt om at få et produkt med tryk, mønster eller former, du helt selv har været med til at bestemme? Hos os laver vi alt, hvad hjertet begærer. Alt lige fra sjove kopper til tryk på tøj eller badges. Vi lytter til dig og hjælper og vejleder dig der, hvor vi kan.

Giv et barn en sjov oplevelse med et produkt med tryk, og se vores store sortiment.

Kopper med børneprint

Forestil dig at have en kop, som du helt selv har været med til at designe og udsmykke. Det kan være, du er træt af at dele kop med dine kollager, og derfor gerne vil have din helt egen – med egne ideer. Måske har du kunder, som fortjener at få tilsendt en kop fra netop dit firma. Og det er ikke en hvilken som helst kop. Det er derimod en kop, der bærer dit firmas logo. På den måde kan du nemt optimere din markedsføring.

Generelt er det nemlig en god idé at bruge dit logo aktivt de steder, hvor du har mulighed for at vise det frem. Det vil gøre, at logoet indprenter sig i dine kunders hjerner, så de automatisk kommer til at tænke på dit firma, hver gang de ser koppen. Ingen dum idé, hvis du spørger os. Vores sortiment og muligheder er dog ikke kun tiltænkt voksne.

Vi har også noget for børn og barnlige sjæle. Det kan nemlig være, du har et firma, der henvender sig til børn, der er meget kreativt. I den anledning skal de have et sjovt produkt i nogle fede farver, der selvfølgelig har dit logo på, så de ikke glemmer det – og det hjælper vi dig gerne med.

Du kan kontakte os til en uforpligtende samtale. Her vil vi hjælpe dig med at lave et designudkast, som du efterfølgende kan vurdere. Hos os koster et designudkast dig ikke en krone.

Tryk på tøj

Tryk på tøj er altid en sjov idé. Både for voksne – men sandligt også for børn eller barnlige sjæle. Hos os hjælper vi dig gerne med at finde ideer til, hvordan vi kan trykke tøj. Vi placerer trykkene de steder, hvor du ønsker.

Det er altid sjovt at lege lidt med mønstre og farver, der giver et andet udtryk. Her kan du helt selv vælge materialekombinationer og selve looket. Det er noget, de fleste vil synes er sjovt, især børn og andre varlige sjæle.