For børn

fodbold-archer
Archer
DKK 71,00
bold-beach
Beach
DKK 9,00
slik-med-logo-bolcher-1-stk
Bolcher (1 stk)
DKK 1,67
slik-med-logo-bolcher-5-stk
Bolcher (5 stk)
DKK 4,27
CROSSES GREEN
DKK 8,00
Dino Green
DKK 23,00
stressbold-doktor
Doktor
DKK 4,95
stressbold-firkant
Firkant
DKK 2,95
stressbold-fodbold
Fodbold
DKK 4,20
balloner-folie-b
Folie B
DKK 2,30
spillekort-genie
Genie
DKK 7,50
spillekort-genie-box
Genie Box
DKK 10,10
stressbold-globe
Globe
DKK 3,50
spillekort-hold-em
Hold Em
DKK 15,30
bold-hunter
Hunter
DKK 52,50
stressbold-julemand
Julemand
DKK 7,50
stressbold-kugle
Kugle
DKK 3,20
spillekort-playtime
Playtime
DKK 22,00
fodbold-raven
Raven
DKK 97,00
balloner-runde-b
Runde B
DKK 0,90
snap band med tryk
Snap band
DKK 3,42
balloner-Standard-B
Standard B
DKK 0,80
stressbold-stressman
Stressman
DKK 4,10
stressbold-terning
Terning
DKK 4,70
bold-victory
Victory
DKK 52,50

Produkter med tryk til børn & barnlige sjæle

Har du længe drømt om at få et produkt med tryk, mønster eller former, du helt selv har været med til at bestemme? Hos os laver vi alt i reklameartikler  til børn og barnlige sjæle. Alt lige fra sjove kopper til tryk på tøj og skoleartikler. Vi lytter til dig og hjælper og vejleder dig der, hvor vi kan.

Giv et barn en sjov oplevelse med et produkt med tryk, og se vores store sortiment.

Kopper med børneprint

Forestil dig at have en kop, som du helt selv har været med til at designe og udsmykke. Det kan være, du er træt af at dele kop med dine kollager, og derfor gerne vil have din helt egen – med egne ideer. Måske har du kunder, som fortjener at få tilsendt en kop fra netop dit firma. Og det er ikke en hvilken som helst kop. Det er derimod en kop, der bærer dit firmas logo. På den måde kan du nemt optimere din markedsføring.

for-boern-med-trykGenerelt er det nemlig en god idé at bruge dit logo aktivt de steder, hvor du har mulighed for at vise det frem. Det vil gøre, at logoet indprenter sig i dine kunders hjerner, så de automatisk kommer til at tænke på dit firma, hver gang de ser koppen. Ingen dum idé, hvis du spørger os. Vores sortiment og muligheder er dog ikke kun tiltænkt voksne.

Vi har også reklameartikler til børn. Det kan nemlig være, du har et firma, der henvender sig til børn, der er meget kreativt. I den anledning skal de have et sjovt produkt i nogle fede farver, der selvfølgelig har dit logo på, så de ikke glemmer det – og det hjælper vi dig gerne med.

Du kan kontakte os til en uforpligtende samtale. Her vil vi hjælpe dig med at lave et designudkast, som du efterfølgende kan vurdere. Hos os koster et designudkast dig ikke en krone.

Tryk på tøj

Tryk på tøj er altid en sjov idé. Både for voksne – men så sandelig også for børn eller barnlige sjæle. Hos os hjælper vi dig gerne med at finde ideer til, hvordan vi kan trykke tøj. Vi placerer trykkene de steder, hvor du ønsker.

Det er altid sjovt at lege lidt med mønstre og farver, der giver et andet udtryk. Her kan du helt selv vælge materialekombinationer og selve looket. Det er noget, de fleste vil synes er sjovt, især børn og andre barlige sjæle.