Bilstreamer

Gør dit budskab mobil med en bilstreamer med tryk: et oplagt værktøj til at sprede dit brand, mens du er på farten. Bilstreamere er gode til alt fra firmalogoer til korte budskaber, da de gør din virksomheds tilstedeværelse synlig på vejene, uanset hvor du kører. Se vores udvalg herunder.

bilstreamer med tryk
Bilstreamer
kr. 16,21

Bilstreamer med tryk

Bilstreamere er din vej til rullende reklame for dit firma. Det er små eller store tryk, der laves på biler eller varevogne, så alle kan se dit firmas logo, navn eller slogan, når du kører forbi.

Bilstreamere er en meget effektiv måde at udbrede sit firmanavn eller ydelser på, da du vil reklamere hver gang, du kører i bilen. Din bil eller minivan vil altså blive en rullende reklamesøjle for dit firma. Både når du kører på vejene, og når du holder parkeret, vil folk lægge mærke til dit navn eller logo.

Udover at reklamere og gøre opmærksom på dit firma, så vil du også gøre dine biler letgenkendelige. Folk vil identificere dit navn eller logo, når de ser det.

Derfor skal du have tryk på din bil

bilstreamer med tryk

I en verden, hvor konkurrencen i de fleste brancher er meget hård, kan detvære de små detaljer, der gør forskellen.

Ved at have en bilstreamer på din bil vil du udnytte den ofte kedelige og uproduktive transporttid på at reklamere og skabe opmærksomhed for dit firma. Med det helt rigtige unikke design vil du tiltrække opmærksomhed. Mange mennesker vil hver dag lægge mærke til netop dit logo eller navn, hvilket øger sandsynligheden for flere kunder på den lange bane.

Skab et unikt tryk på din bil

Når det handler om at tiltrække opmærksomhed, er det vigtigt at finde et unikt design, som du skal have trykt på din firmabil eller private bil.

Hos Creatrix hjælper vi dig med at få skabt det helt rigtige udtryk til netop din bilstreamer. Vi har dygtige designere. I samarbejde med dig får de skabt netop det udtryk, som du vil have på siden, foran eller bagpå din bil. Vi trykker i forskellige størrelser og farver, så du kan få skabt det perfekte tryk for dig og din virksomhed. Uanset om du ønsker at have dit navn, firmanavn, logo eller et fancy slogan, så kan vi levere det i høj kvalitet og til en god pris.

Vi har en forretningsmodel, der gør det muligt at kombinere høj kvalitet med lave priser. Foruden at have folk til at hjælpe dig med hele processen i Danmark har vi mulighed for at producere produktet i Fjernøsten. Det giver dig de bedste muligheder for at få skabt rullende reklame for dit firma. Se også vores store udvalg af biltilbehør.