Værnemidler

Lad dit brand blive associeret med sikkerhed og omsorg med værnemidler, der bærer dit logo og tryk. Fra desinficerende gel til mundbind og vådservietter tilbyder værnemidler ikke bare beskyttelse, men også synliggørelse af dit firmalogo.

Hos Creatrix har vi et udvalg af værnemidler med logo der er perfekte som en del af sikkerhedsstandarder eller som giveaways. Se vores udvalg af værnemidler herunder.

Faktor 30
kr. 6,82
Klistermaerker med tryk
Klistermærker
kr. 1,73
mundbind
Mundbind
kr. 3,00
vådservietter
Vådservietter
kr. 1,50
vaernemidler visir
Visir
kr. 7,00

Værnemidler med tryk

Hos Creatrix.dk er vi specialister i tryksager og reklameartikler. Vi udvider hele tiden vores sortiment af produkter, som du kan bruge til effektiv markedsføring til din virksomhed.

Vores store produktudvalg er en stor fordel for dig. Du kan udvælge de reklameartikler, som vil skabe størst anvendelsesværdi for dine medarbejdere, samarbejdspartnere eller kunder.

Vis hensyn med værnemidler

Arbejder du i en branche, hvor det er vigtigt med høj hygiejne, eller er der særlig behov for at beskytte dine medarbejdere eller kunder?

Værnemidler er efterhånden blevet uundværlige produkter at have i et firma, uanset hvilken branche den hører til. Produkterne kan være:

  • Mundbind
  • Håndsprit
  • Beskyttelseshandsker (plastik- eller gummihandsker).

I en produktionshal eller på et kontor kan det være altafgørende at bruge håndsprit.

Hos Creatrix sørger vi for, at du kan sende stærke signaler til dine kunder eller medarbejdere, når du bestiller værnemidler med reklametryk. Du bestemmer, hvilket logo der skal trykkes på produkterne, og vores kyndige og erfarne grafikere vil sørge for at udarbejde det rette design. Derved opnås den bedste markedsføringsværdig og den største synlighed om dit brand eller logo.

vaernemidler med logo

Skab det bedste arbejdsmiljø med værnemidler

Når du vælger produkter til hygiejne hos Creatrix, kombinerer du det bedste fra sundhedsverdenen med de mest effektive redskaber fra markedsføringsverdenen. Du kan bestille de værnemidler med tryk, som passer til din virksomheds behov.

En høj hygiejnestandard er med til at høje medarbejderglæden, da dine ansatte vil opleve, at du passer på dem. Derudover vil brugen af håndsprit være med til at skabt et sundt klima på arbejdspladsen overfor kunder og samarbejdspartnere. Du kan således skabe merværdi i virksomheden, samtidig med at du eksponerer din virksomhed.

Der er altid brug for produkter til sundhed og hygiejne, og derfor kan du med fordel bestille et større antal værnemidler hos os, så du kan få glæde af mængderabatten. Vi sørger for at pakke dine produkter forsvarligt og forsigtigt, så det er nemt at opbevare dem.

Vi skaber værdi for din virksomhed

Hos Creatrix har vi de specialmaskiner, som skal bruges til trykke på en lang række forskellige produkter. Du får produkter til markedsføring i bedste kvalitet, når du bestiller dem hos os, og med vores mangeårige erfaring og passionerede tilgang til enhver opgave kan du forvente de bedste resultater med dine reklameartikler.

Du får produkter til markedsføring, som signalerer smag for kvalitet og funktionalitet, når du vælger reklameartikler fra et stort og varieret produktudvalg. Vores lave priser gør det nemt for enhver virksomhed at skabe værdi både internt og overfor kunderne.