Lommeknive

Giv dine kunder et redskab der har både praktisk værdi og markedsføringspotentiale med vores udvalg af lommeknive med tryk. Disse alsidige redskaber er ikke kun nyttige til daglige opgaver; når de bliver tilpasset med dit logo, tryk og farver, bliver de til en værdsat reklamegave.

Med en lommekniv med logo kan dit brand være lige ved hånden, klar til enhver situation. Se vores udvalg af lommeknive herunder.

lommekniv-a1
A1
kr. 63,00
lommekniv-A2
A2
kr. 44,00
Norris
kr. 110,00
multitool-nurnberg
Nürnberg
kr. 17,00

Lommeknive med tryk

Hos Creatrix forhandler vi et stort udvalg af reklameartikler, herunder lommeknive med tryk. Du kan vælge imellem 200 forskellige produkter, og du kan vælge produkttyper, som matcher din virksomhed eller din kundegruppe.

Mens keyhangers, krus og kuglepenne er blandt de klassiske produkter, der bruges til markedsføring, er lommeknive, multitools og sikkerhedsveste mere nicheprægede. Det kan være en fordel for din virksomhed at vælge produkter, som passer til din branche. Herved skaber du størst værdi for dit firma, for dine medarbejdere og for dine kunder, da du sikrer en genkendelighed og en rød tråd mellem det, som din virksomhed tilbyder og dens reklameartikler.

Fuldfarvetryk på lommeknive i bedste kvalitet

Som virksomhedsejer er det dig, der kender din medarbejdere eller kunder bedst, og det har stor signalværdi at vælge anderledes reklameartikler, når du ønsker, at din virksomhed skal skille sig positivt ud.

Hører dit firma til indenfor håndværkerbranchen, eller arbejder dine kunder med praktiske opgaver, vil værktøj være det perfekte valg af reklameartikel.

Lommeknive er et uundværligt værktøj indenfor mange brancher. Der er masser af jobfunktioner, hvor medarbejdere har brug for at kunne åbne kasser med varer eller effektivt kunne skære bånd, papir, snor eller plastik over.

Når du forærer værktøj til kunder eller medarbejdere i firmagave, skal det derfor være af bedste kvalitet. Hos Creatrix er vi omhyggelige med at finde og udvælge nye produkter på markedet, som kan anvendes til reklameartikler.

lommekniv med logo

Kundegave, medarbejdergave eller firmagave?

Vi ved, at kvaliteten og holdbarheden på produkter har betydning for det signal, du sender til omverdenen. Med lommeknive i professionelle designs udviser du kvalitetsbevidsthed overfor dine kunder, og du er med til at styrke brandingen af din virksomhed.

Om du bruger dine reklameartikler overfor eksisterende kunder, dine medarbejder eller potentielle kunder, er helt op til dig. Lommeknive med tryk er værktøj, som aldrig mister sin værdi.

Når du bestiller dine tryksager hos os, får du ikke kun produkter i højeste kvalitet. Enhver virksomhed er en betydningsfuld relation for os.

Lave priser på lommeknive med logo

Du kan forvente høj kundeservice fra start til slut i din bestillingsproces. Dit firmalogo skal passe perfekt til lommeknivene, og derfor vil første led i produktionen handle om design og udformning af dit firmas logo, så det placeres helt optimalt på siden af værktøjet. Vi sætter først vores trykmaskine i gang, når du har godkendt udkastet til designet.

Med fri fragt og lave priser kan du skabe værdi for både medarbejdere og kunder med dine reklameartikler. Der er intet opstartsgebyr for din bestilling, og du vælger, hvor mange lommeknive med tryk, du har brug for til din virksomhed.