Målebånd

Målebånd med logo er et praktisk værktøj der kan skabe synlighed og brandeksponering. Hos Creatrix tilbyder vi et udvalg af målebånd der kan tilpasses med dit logo, tryk og farver. Se vores udvalg af målebånd herunder.

maalebaand-a
A
kr. 17,00
maalebaand-b
B
kr. 33,00
maalebaand-c
C
kr. 11,00
maalebaand-d
D
kr. 22,00

Målebånd med tryk

Skal du bruge målebånd med logo, så er du kommet til det rigtige sted. Vi er specialiserede i design og produktion af forskelligartede profilprodukter med tryk i høj kvalitet. Du kan vælge blandt et bredt sortiment. Vi sørger altid for, at du kan vælge mellem flere forskellige designs, når du skal skabe den helt rigtige reklameartikel eller kundegave til dine kunder eller medarbejdere.

Udover målebånd med tryk, har vi også et stort udvalg af multitools, sikkerhedsveste og værnemidler. Målebåndet er stadig i den lille, praktiske kategori, fordi det kan passe i lommen og bruges til at måle både stort og småt. Det giver dig muligheden for at komme i kundernes værktøjskasse og være lige ved hånden mange år frem.

Flere modeller – alle i høj kvalitet

Når du bestiller hos os, har du ikke alene mange forskellige modeller at vælge imellem. Du kan også altid være helt sikker på, at du får forskellige designs at vælge imellem, inden du bestiller. Du kan på den måde skabe et resultat og et produkt, der er både unikt og personligt og derfor repræsenterer dig og din virksomhed bedst muligt.

Målebåndene i vores sortiment er altid af høj kvalitet og til fordelagtige priser – men det er ikke den eneste fordel, vi tilbyder. Da vi arbejder sammen med flere forskellige leverandører, kan vi også altid sikre dig en hurtig leveringstid og et resultat af højeste kvalitet.

Er du i tvivl om, hvad der vil fungere bedst til netop dit formål, så er vi altid klar til at vejlede og svare på spørgsmål, så du ender med det helt rigtige resultat.

maalebaand-med-tryk

Målebånd med tryk til billige priser

Hos Creatrix sørger vi altid for at give dig den bedste kvalitet, men også de billigste priser. Priserne kan vi holde nede, fordi vi har flere forskellige samarbejdspartnere. Vi sørger altid for, at du får det bedste tilbud på dine profilprodukter, når du handler hos os. Derfor kan vi også garantere en kort leveringstid på dine målebånd med tryk.

Kontakt os allerede i dag, hvis du gerne vil have et rigtig godt tilbud på målebånd i et unikt design til din virksomhed. Vi sidder klar til at hjælpe dig!