Lommelygter

Lommelygter med logo er mere end blot gode lyskilder; de er også funktionelle reklamegaver der skaber synlighed og brandeksponering. Brug dem som giveaway eller ved messer og events. Uanset om det er til udendørs eventyr, nødsituationer eller blot som en praktisk gadget, er lommelygter gode at have ved hånden. Se vores mange muligheder herunder.

lommelygte-alina
Alina
kr. 141,00
lommelygte-ayla
Ayla
kr. 98,00
lommelygte-chiara
Chiara
kr. 45,00
lommelygte-dawn
Dawn
kr. 15,00
noeglering-eliora
Eliora
kr. 9,00
lygte-hannover
Hannover
kr. 71,00
noeglering-helena
Helena
kr. 9,00
powerbank-Monroe
Monroe
kr. 119,00

Lommelygter med logo

En lommelygte med firmaets logo er god reklame for firmaet, da den er et praktisk redskab, som kunderne får glæde af. Til større arrangementer eller messer kan interesserede kunder få en gratis lommelygte med hjem og det er således en god måde at få virksomhedens navn ud til kunderne.

Hos Creatrix kan dit firma få fuldfarvetryk på lommelygten, så kunderne bliver ekstra opmærksomme på dit firma.

Lommelygter som kundegaver

I kan få jeres eget tryk på lommelygterne. I bestemmer naturligvis selv størrelsen på trykket og hvilke farver, I ønsker at bruge. Firmaets logo på lommelygten kan være en måde at nå ud til flere kunder. På messer og til konferencer kan dit firma dele lommelygterne med logo ud til potentielle kunder. På længere sigt kan det være, at andre kunder også får øje på logoet og derigennem lærer jeres virksomhed at kende.

lommelygte-med-trykReklameartikler med tryk bruges af mange firmaer, og det er der flere gode grunde til. Logo på lommelygterne er en god måde at markedsføre sin virksomhed på. Udover logoet kan I desuden bestemme, om der skal trykkes adresse eller telefonnummer på jeres lommelygter. Det vil gøre det nemt og overskueligt for kunderne at kontakte jeres firma, fordi kunderne slipper for at skulle bruge unødvendig tid på at finde kontaktoplysningerne på firmaet. De har så at sige altid jeres kontaktoplysninger lige ved hånden.

En lommelygte er et praktisk redskab

En lommelygte er et praktisk redskab, som kan være en stor hjælp i hverdagen. Kunderne kan bruge lommelygten i hjemmet, på campingturen eller som en fast bestanddel i bilen når vinteren melder sin ankomst og mørket hurtigere falder på. En lommelygte kan være behjælpelig i mange henseender. Kunderne tillægger altså jeres firma en positiv værdi, fordi de har fået et brugbart produkt.

Hos Creatrix får du naturligvis et godt tilbud, så du kan købe billige lommelygter med logo til din virksomhed. Laver priser betyder selvfølgelig ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi har egen produktionsenhed, som sikrer en fair pris og en høj kvalitet.

Det kan være en fordel at købe et større antal af lommelygterne. Når du køber flere, vil prisen for den enkelte lommelygte ofte blive mindre. Hvis du køber et stort parti lommelygter til firmaet, vil I derfor få en fordelagtig pris.