Cykeltøj

Skil jer ud på landevejene og ved cykelløb med cykeltøj der bærer jeres logo og tryk. Fra cykelshorts til cykeltrøjer til mænd og kvinder har vi hos Creatrix et udvalg der kan tilpasses lige efter jeres ønsker. Cykeltøj er en cool og funktionel måde at sprede jeres logo og budskab på. Se vores udvalg af cykeltøj herunder.

Sportshandsker med touch-funktion
LESPORT
kr. 88,00
cykelshorts Mens Lury
Mens Lury
kr. 57,00
Mens Note
kr. 105,00
SHIFT Windbreaker jakke
SOL’S SHIFT
kr. 87,00
cykelshorts Womens Lury
Womens Lury
kr. 57,00
cykeltrøje Womens Note
Womens Note
kr. 105,00

Unikt cykeltøj med logo

Der bliver cyklet rigtig meget i Danmark, og danskerne er gode til at forberede sig godt ved at hoppe i cykeltøjet og huske cykelhjelmen. Her har du en fin mulighed for at få trykt eget logo på cykeltøjet enten til dine ansatte og dine kolleger eller til dine kunder.

Du vælger selv, hvor og hvordan dit logo skal sidde på tøjet, og dermed også hvor iøjnefaldende det skal være. Vi matcher dit behov og hjælper gerne med inspiration og ideer.

Billigt cykeltøj med reklametryk

Til trods for, hvor meget vi cykler herhjemme i Danmark, er det faktisk de færreste, der har den store holdning til, hvordan cykeltøjet skal se ud. Derfor er der heller ikke mange, der har noget imod at cykle rundt med reklametryk på trøjen, hvis bare de har fået deres cykeltøj fra et troværdigt firma og til en billig pris. Du har derfor en rigtig fin mulighed for at få dit brand ud på de danske cykelstier og ud i verden. Skal dit brand på mest muligt cykeltøj og ud til flest muligt, skal det være forholdsvist billigt, og det kan vi sagtens finde ud af.

Vi har flere modeller på lager og hjælper gerne med at finde en god løsning, der ligger indenfor jeres budget. Typisk bliver prisen lavere, hvis I vælger at købe et større parti. I får samtidig meget mere at gøre med. Der vil altid være en fast produktionspris, men stykprisen for cykeltøjet vil falde i takt med partiets størrelse.

cykeltoej med tryk

Mange forskellige muligheder indenfor cykeltøj

Uanset om du ønsker billigt cykeltøj med reklametryk, eller kvalitetscykeltøj med logo til de ansatte, så finder vi det, der passer til dig. Vi lytter til dine ønsker og tilbyder mange forskellige størrelser, modeller og designs. Ønsker du noget helt bestemt i forhold til design, så tager vi en snak om det og ser, hvordan vi kan få det løst.

Når vi vælger cykeltøj, vælger vi selvfølgelig tøj, der er lavet til formålet. Det vil sige, at du får cykeltøj i høj kvalitet, ligesom hvis du købte det i butikkerne. Hos os får du bare muligheden for at tilpasse tøjet med dit eget brand, logo eller tryk.

Det er særdeles vigtigt at få drukket vand, når man cykler langt. Se vores store udvalg af drikkedunke og flaskevand med eget tryk til lave priser.

Kontakt os i dag og få en snak om, hvordan vi får lavet netop det, som du har i tankerne. Så prøver vi så vidt muligt at matche med en god pris og hurtig produktion. Der er også mulighed for pakkeløsninger, hvis du skal have lidt ekstra med!