Glacial

Bæredygtige firmagaver som termoflasker og termokrus repræsenterer et skift mod en grønnere livsstil og et farvel til ’urban waste’. Hos Creatrix tilbyder vi et varieret udvalg af Glacial termoflasker, termokrus og madpakker der kombinerer stilfuld skandinavisk design med bæredygtighed, og dermed udgør en eksklusiv firmagave til medarbejdere og kunder. Se de mange muligheder herunder.

Glacial bottle
Glacial bottle
kr. 150,00
Glacial food jar
Glacial food jar
kr. 170,00
Glacial pet bowl
Glacial pet bowl
kr. 170,00
Glacial small bottle
Glacial small bottle
kr. 130,00
Glacial tumbler
Glacial tumbler
kr. 150,00

I de seneste år er mange blevet mere bevidste om deres handlingers indvirkning på planeten, og har dermed søgt til bæredygtige alternativer i deres dagligdag hvor muligt. Det har også gjort sig gældende hos mange danske virksomheder, der i højere grad har prioriteret bæredygtige alternativer. Det har ikke kun vist sig i deres forretningspraksis alene, men også i deres valg af firmagaver.

Hos Creatrix er vi glade for at kunne tilbyde bæredygtige firmagaver, der ikke blot imødekommer behovet for praktiske og holdbare produkter, men også sender et klart signal om jeres virksomheds engagement i miljøansvarlighed.

Eksklusive Glacial produkter med logo og tryk

Bæredygtige firmagaver, såsom termoflasker og -krus, repræsenterer et skift mod en grønnere livsstil og et farvel til ’urban waste’. Og når det handler om at tilføje en ekstra dimension af æstetik til firmagaver, er vores udvalg af produkter fra det svenske Glacial naturligvis det, vi kommer i tanke om. Glacials termoflasker, termokrus og madpakker kombinerer nemlig stilfuldt skandinavisk design med bæredygtighed.

Og for at gøre Glacial produkterne en tand mere personlige, tilbyder vi muligheden for at tilpasse dem med et logo og tryk. Dette gør dem ikke blot til en praktisk firmagave, men også til en effektiv og subtil måde at skabe synlighed og styrke jeres brandidentitet.

Glacial produkter og mere

Hos Creatrix hjælper vi gerne med at finde de bedste firmagaver med et strejf af eksklusivitet til jeres medarbejdere. Om det er en termoflaske eller et termokrus fra Glacial, en designgave i skandinavisk stil eller en gavekurv med smagfuld og delikat chokolade, så hjælper vi dig gerne med at finde den rette firmagave.