iværksætter

termoflaske-1a
1A
kr. 33,00
klistermærker-3D
3D klistermærker
kr. 1,25
termokop-5a
5A
kr. 58,00
A6-blok
Blok A4
kr. 1,95
kuglepen-Diplomat
Diplomat
kr. 3,60
foldere med tryk
Foldere
kr. 0,95
USB-stik-Julie
Julie
kr. 25,00
Usb-stick-Kathrine
Kathrine
kr. 21,00
Tube-keyhangers
Keyhanger (tube)
kr. 5,25
musemaatte-M1
M1
kr. 5,50
musemaatte-M2
M2
kr. 5,50
fleecejakke Mens Avanti
Mens Avanti
kr. 67,50
biltilbehoer-mobilholder
Mobilholder
kr. 18,00
rygsaek-trieste
Trieste
kr. 139,00
kuglepen-Ultra-Recycle
Ultra Recycle
kr. 4,75
visitkort med tryk
Visitkort
kr. 0,44
Fleecejakke Womens Monvelli
Womens Monvelli
kr. 74,00
notesbog-zamora
Zamora
kr. 8,26

Skil dig ud fra mængden og få effektiv markedsføring til faste, lave priser. I denne kategori finder du en række produkter, der egner sig til dig, der er iværksætter, og som gerne vil have nogle logo-produkter, der kan være med til at skabe synlighed omkring dit brand, produkt eller kampagne.

Som iværksætter er der mange ting at holde styr på og det kan være svært at nå det hele på en gang. Lad os hjælpe dig med din markedsføring, hvor vi står fra alt lige fra opsætning af design til produktion af dine valgte produkter. Så kan du koncentrere dig om at yde en god service til dine kunder.

Dit førstehåndsindtryk

Detaljer er vigtige, da de kommunikerer, hvem vi er, hvad vi gør og hvordan vi gør det. Alle ved, hvor vigtigt et førstehåndsindtryk er, men iværksættere og fagfolk ved, at man skal gøre et godt stykke arbejde hver dag, for at være mindeværdig og huskes på længere sigt. Det er derfor ikke altid nok med et godt førstehåndsindtryk – resten skal også være der, og det er her, at reklameartikler og tryksager kommer ind i billedet.

Hos Creatrix har vi et bredt udvalg af produkter, som kan styrke din virksomheds profil. Få dit eget tryk på produktet, f.eks. din virksomheds navn, logo, slogan eller noget helt fjerde der kendetegner netop din virksomhed. Vi har alt fra visitkort, keyhangers, notesblokke, kuglepenne og meget mere til hurtig levering.

Vi sidder altid klar til at vejlede og hjælpe dig så godt vi kan. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail eller per telefon.