Rejsetilbehør

Bagagetag-1A
Bagagetag 1A
DKK 3,50
rejsetilbehoer-Bagagetag-1B
Bagagetag 1B
DKK 5,00
CROSSES GREEN
DKK 8,00
powerbank-finley
Finley
DKK 105,00
foerstehjaelpssaet-fs-5
FS 5
DKK 87,00
spillekort-genie
Genie
DKK 7,50
spillekort-genie-box
Genie Box
DKK 10,10
spillekort-hold-em
Hold Em
DKK 15,30
baeltetaske-karl
Karl
DKK 36,00
rejsetilbehoer-komfortsaat
Komfortsæt
DKK 29,00
Lycka Green
DKK 41,00
Baeltetaske-marc
Marc
DKK 38,00
rygsaek-Matterhorn
Matterhorn
DKK 161,00
biltilbehoer-mobilholder
Mobilholder
DKK 18,00
rejsetilbehoer-opladersaet
Opladersæt
DKK 27,00
spillekort-playtime
Playtime
DKK 22,00
rejsetilbehoer-rejsetandboerste
Rejsetandbørste
DKK 1,90
rejsetilbehoer-Selfie-stick
Selfie stick
DKK 9,00
Shino Green
DKK 39,00
powerbank-smith
Smith
DKK 45,00
rejsetilbehoer-isskraber-Snow-Triangle
Snow Triangle
DKK 1,10
rejsetilbehoer-sovemaske
Sovemaske
DKK 1,70
THORPE
DKK 31,84
rejsetilbehoer-toilettaske
Toilettaske
DKK 19,00
powerbank-wilson
Wilson
DKK 39,00
ØRSTED
DKK 109,00

Rejsetilbehør med tryk

Vi rejser mere end nogensinde før, og mange af os medbringer meget af det samme rejsetilbehør. Så hvorfor ikke bruge dette rejsetilbehør som en del af jeres markedsføringsstrategi og få produceret jeres logo, slogan, hjemmeside eller andet på vores sortiment af rejsetilbehør. Det kan være en genial måde at markedsføre jeres virksomhed på, og det kommer ud til en bred skare af eksisterende og potentielt nye kunder.

I vælger selv, hvilken type rejsetilbehør, I vil have, og I vælger ligeledes selv, hvilket tryk I ønsker. Vi sidder klar til at vejlede jer, hvis I har spørgsmål eller særlige ønsker.

Rejsetilbehør til dine kunder

Rejsetilbehøret kan fås i mange forskellige udgaver og varianter, og de kan tilpasses til netop det, I ønsker. I bør altid få trykt jeres navn på produkterne, så det er tydeligt for enhver, hvilket firma der er tale om. Jeres logo er i den forbindelse også et must. Ligeledes kan I overveje at få trykt slogan og hjemmeside, så I giver nye kunder optimale muligheder for rejsetilbehoer-med-logoat finde jer og kunne få kontakt til jer.

Rejsetilbehøret vil både blive brugt om bord på fly, tog og bus, men også på selve rejsen. Det betyder, at I har mulighed for at nå ud til et særdeles bredt publikum, herunder også internationalt.

Rejsetilbehøret kan lægges som en lille ekstra gave, når I sender ordrer ud til kunder, eller det kan gå i goodie bags til events. I kan også give dem væk på messer og konferencer og på den måde ramme en bred målgruppe. Vi har et bredt sortiment af produkter til din rejse – se her.

Farverigt rejsetilbehør med logo

I kan vælge mellem alle regnbuens farver, både når det kommer til produkter og tryk. Vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige løsning. I modtager naturligvis en prototype til korrektur, inden vi sætter en større produktion i gang. Hvis I har en farve, der vækker genkendelse omkring jeres firma hos kunderne, så brug den som base i jeres rejsetilbehør – det gælder i forhold til valget af farve på produkterne og/eller jeres logo.

Kontakt os meget gerne, hvis I har brug for råd og vejledning i forhold til, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan I bedst muligt kan få skabt jeres helt eget udtryk i tilbehøret. Vi kan skrue på en masse parametre, så de endelige produkter ender med at matche jeres behov og prisønsker.

Vi leverer jeres rejsetilbehør med tryk både hurtigt og til lave priser.