Rejsetilbehør

Lad dit brand blive eksponeret når det er på eventyr med vores udvalg af rejsetilbehør: fra underholdende små spil til praktiske bæltetasker, opladesæt og madkasser. Hos Creatrix har vi et udvalg af rejsetilbehør der kombinerer funktionalitet med branding.

Disse produkter er ikke kun gode idet de gør rejsen lettere; de er også ideelle at bruge som reklamegaver da de er praktiske og sjove genstande der sikrer synlighed på farten. Se vores udvalg af rejsetilbehør herunder.

Bagagetag-1A
Bagagetag 1A
kr. 3,50
rejsetilbehoer-Bagagetag-1B
Bagagetag 1B
kr. 5,00
CROSSES GREEN
kr. 8,00
powerbank-finley
Finley
kr. 105,00
foerstehjaelpssaet-fs-5
FS 5
kr. 87,00
spillekort-genie
Genie
kr. 27,50
spillekort-genie-box
Genie Box
kr. 34,10
spillekort-hold-em
Hold Em
kr. 25,30
baeltetaske-karl
Karl
kr. 36,00
rejsetilbehoer-komfortsaat
Komfortsæt
kr. 29,00
Lycka Green
kr. 55,00
Baeltetaske-marc
Marc
kr. 38,00
rygsaek-Matterhorn
Matterhorn
kr. 161,00
biltilbehoer-mobilholder
Mobilholder
kr. 18,00
Monarda
kr. 68,00
rejsetilbehoer-opladersaet
Opladersæt
kr. 27,00
spillekort-playtime
Playtime
kr. 32,00
rejsetilbehoer-rejsetandboerste
Rejsetandbørste
kr. 1,90
rejsetilbehoer-Selfie-stick
Selfie stick
kr. 9,00
Shino Green
kr. 39,00
powerbank-smith
Smith
kr. 45,00
rejsetilbehoer-isskraber-Snow-Triangle
Snow Triangle
kr. 1,10
rejsetilbehoer-sovemaske
Sovemaske
kr. 1,70
Sædeovertræk
kr. 4,50
THORPE
kr. 31,84
rejsetilbehoer-toilettaske
Toilettaske
kr. 19,00
powerbank-wilson
Wilson
kr. 39,00
ØRSTED
kr. 109,00

Rejsetilbehør med tryk

Vi rejser mere end nogensinde før, og mange af os medbringer meget af det samme rejsetilbehør. Så hvorfor ikke bruge dette rejsetilbehør som en del af jeres markedsføringsstrategi og få produceret jeres logo, slogan, hjemmeside eller andet på vores sortiment af rejsetilbehør. Det kan være en genial måde at markedsføre jeres virksomhed på, og det kommer ud til en bred skare af eksisterende og potentielt nye kunder.

I vælger selv, hvilken type rejsetilbehør, I vil have, og I vælger ligeledes selv, hvilket tryk I ønsker. Vi sidder klar til at vejlede jer, hvis I har spørgsmål eller særlige ønsker.

Rejsetilbehør til dine kunder

Rejsetilbehøret kan fås i mange forskellige udgaver og varianter, og de kan tilpasses til netop det, I ønsker. I bør altid få trykt jeres navn på produkterne, så det er tydeligt for enhver, hvilket firma der er tale om. Jeres logo er i den forbindelse også et must. Ligeledes kan I overveje at få trykt slogan og hjemmeside, så I giver nye kunder optimale muligheder for at finde jer og kunne få kontakt til jer.

Rejsetilbehøret vil både blive brugt om bord på fly, tog og bus, men også på selve rejsen. Det betyder, at I har mulighed for at nå ud til et særdeles bredt publikum, herunder også internationalt.

Rejsetilbehøret kan lægges som en lille ekstra gave, når I sender ordrer ud til kunder, eller det kan gå i goodie bags til events. I kan også give dem væk på messer og konferencer og på den måde ramme en bred målgruppe. Vi har et bredt sortiment af produkter til din rejse – se her.

rejsetilbehoer-med-logo

Farverigt rejsetilbehør med logo

I kan vælge mellem alle regnbuens farver, både når det kommer til produkter og tryk. Vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige løsning. I modtager naturligvis en prototype til korrektur, inden vi sætter en større produktion i gang. Hvis I har en farve, der vækker genkendelse omkring jeres firma hos kunderne, så brug den som base i jeres rejsetilbehør – det gælder i forhold til valget af farve på produkterne og/eller jeres logo.

Kontakt os meget gerne, hvis I har brug for råd og vejledning i forhold til, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan I bedst muligt kan få skabt jeres helt eget udtryk i tilbehøret. Vi kan skrue på en masse parametre, så de endelige produkter ender med at matche jeres behov og prisønsker.

Vi leverer jeres rejsetilbehør med tryk både hurtigt og til lave priser.