Bannere

bannere med tryk
Bannere
kr. 392,00
beachflag
Beachflags
kr. 780,00
roll up med tryk
Roll-up
kr. 297,00

Tryk på bannere og beachflags

Hvis du skal gøre dig klar til en messe, så er bannere og beachflags et must. Med bannere og beachflags kan du nemt gøre det tydeligt, hvilket firma du er fra, og hvad firmaet laver.

Hos Creatrix arbejder vi hårdt for at lave et design, som passer til dit projekt. Hos os vægter vi god kommunikation. Når du kontakter os, vil du få flere designeksempler tilbage, som du kan vælge, om der skal arbejdes videre med. Du vil selvfølgelig selv have mulighed for at vælge, hvad der skal være på dit banner eller beachflag.

Vælg selv dit motiv

Hos os kan du få præcis det motiv, som du gerne vil have på dit beachflag eller banner. Du kan selv vælge, hvor meget information du vil have på dit banner eller flag. Mange firmaer, bruger deres logo, firmanavn, kontaktoplysninger og adresse. Du kan også bruge bannerne og beachflags til at promovere et bestemt projekt i virksomheden. Hvis I er begyndt på at lave mere klimavenlige tiltag, så er det et godt bud på, hvad I kunne bannere og beachflags med trykreklamere med.

Hvis I promoverer en bestemt problemstilling, som jeres firma har lavet en løsning til, så er det noget som kunne få jer til at skille ud på en større messe. Samtidig bliver jeres projekt tydeligt for kunderne.

Hvis I kører et bestemt tilbud, så er det en god idé at promovere det visuelt. Potentielle kunder vil derved se tilbuddene som noget af det første. Her vil et banner eller flag være en af de bedste taktikker til at lave jeres tilbud til et blikfang, som vil gøre jer mere tydelige på en messe.

Bliv bemærket med et personligt banner

Det kan ikke undgås, at en messe er fyldt med andre virksomheder, som også prøver at promovere dem selv. Så hvis I skal kunne følge med, er det vigtigt at gøre jer selv synlige. Der er ingen tvivl om, at større ting fanger øjet bedre. Det er derfor at bannere og beachflag er så populære ved messer blandt virksomhedsboderne.
Du kan sagtens bruge både bannere og flag ved samme bod, uden at det bliver alt for overvældende for potentielle kunder. Bannere er fx meget gode til at vise jeres firma frem, og flag er gode til at fortælle om tilbud og projekter.

Hvis du gerne vil finde ud af, hvad du kan gøre med enten bannere eller beachflags, så send os en besked, hvor du fortæller om motivet og anledningen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med gode ideer og eksempler. Se også vores udvalg af brochurer, foldere og visitkort – et musthave når man er på messe.