Bannere

Gør dig synlig og bemærket på messer, events og mere med vores tilpassede bannere. Ved store sammenkomster og begivenheder fungerer bannere og beachflags som de perfekte værktøjer til at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed.

Brug dem til at markere din tilstedeværelse, kommunikere dine budskaber og skabe en mindeværdig visuel indvirkning. De hjælper også dine kunder og potentielle kunder med at finde vej til dig. Se vores udvalg herunder.

bannere med tryk
Bannere
kr. 392,00
beachflag
Beachflags
kr. 780,00
roll up med tryk
Roll-up
kr. 297,00

Tryk på bannere og beachflags

Hvis du skal gøre dig klar til en messe, så er et roll up banner og beachflag et must. Med bannere og beachflags kan du nemt gøre det tydeligt, hvilket firma du er fra, og hvad firmaet laver.

Hos Creatrix arbejder vi hårdt for at lave et design, som passer til dit projekt og dine specifikke ønsker. Hos os vægter vi god kommunikation. Når du kontakter os, vil du få flere designeksempler tilbage, som du kan vælge, om der skal arbejdes videre med. Du vil selvfølgelig selv have mulighed for at vælge, hvad der skal være på dit banner eller beachflag.

Derfor skal du vælge et beachflag med tryk

Beachflag med tryk har længe været en populær markedsføringsmetode, især på messer, events, festivaler, og andre udendørs begivenheder. Men hvad gør dem så effektive?

Synlighed: Beachflag er høje og slanke, hvilket gør dem nemme at bemærke, selv fra afstand. De bevæger sig blidt i vinden og tiltrækker automatisk øjnene. Ofte kan de fås i mange forskellige størrelser.

Tilpasning: Du kan tilpasse dit beachflag med dit eget unikke design, print, logo, farver, budskab og opsætning. Dette giver dig mulighed for at skabe en visuel identitet, der skiller sig ud.

Fleksibilitet: Beachflaget er nemt at opsætte og tage ned, og de kan placeres næsten overalt. Dette gør dem ideelle til både kortsigtede og langsigtede kampagner og events.

Holdbarhed: Materialer af høj kvalitet og trykteknikker sikrer, at dine beachflag forbliver skarpe og farverige i lang tid, selv i barske vejrforhold.

Bringer dit budskab ned i øjenhøjde

En af de mest værdifulde egenskaber ved beachflag og bannere er deres evne til at bringe dit budskab ned i øjenhøjde med folk. Dette er især vigtigt, når du deltager i arrangementer der afholdes udendørs, hvor folk bevæger sig frit omkring. Takket være dens flagstang rejser beachflaget sig højt over menneskemængden og sikrer, at dit budskab ikke går ubemærket hen. Beachflag er selvfølgelig også gode til indendørs brug, hvor de kan vække god opsigt i en stor, fyldt messesal.

Når dit budskab er inden for rækkevidde af folk, øges sandsynligheden for, at de stopper op, læser og engagerer sig i det. Det gør dit beachflag med tryk til en effektiv måde at skabe opmærksomhed omkring dine produkter, tjenester eller begivenheder.

Specialdesignede beachflag

Hos os kan du få præcis det motiv, som du gerne vil have på dit beachflag eller banner. Du kan selv vælge, hvor meget information du vil have på dit banner eller flag. Mange firmaer bruger deres logo, firmanavn, kontaktoplysninger og adresse. Du kan også bruge bannerne og beachflags til at promovere et bestemt projekt i virksomheden eller et bestemt budskab. Kun fantasien sætter grænser.

Promoverer I fx en bestemt problemstilling som jeres firma har lavet en løsning til, så er det noget som kunne få jer til at skille ud på en større messe. Samtidig bliver jeres projekt tydeligt for kunderne med det smarte flag.

Hvis I kører et bestemt tilbud, så er det en god idé at promovere det visuelt. Potentielle kunder vil derved se tilbuddene som noget af det første. Her vil et banner eller flag være en af de bedste taktikker til at lave jeres tilbud til et blikfang, som vil gøre jer mere tydelige på en messe.

Bliv bemærket med et personligt banner

Det kan ikke undgås, at en messe er fyldt med andre virksomheder, som også prøver at promovere dem selv. Så hvis I skal kunne følge med, er det vigtigt at skabe opmærksomhed og maksimal synlighed med en messestand der skiller sig ud.

Der er ingen tvivl om, at større ting fanger øjet bedre. Det er derfor at bannere og beachflag er så populære ved messer blandt virksomhedsboderne. Du kan sagtens bruge både bannere og flag ved samme bod, uden at det bliver alt for overvældende for potentielle kunder. Bannere er fx meget gode til at vise jeres firma frem, og flag er gode til at fortælle om tilbud og projekter.

Hvis du gerne vil finde ud af, hvad du kan gøre med enten bannere eller beachflags, så send os en besked, hvor du fortæller om motivet og anledningen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med gode ideer og eksempler. Se også vores udvalg af brochurer, foldere og visitkort – et musthave når man er på messe.