Gulvmåtter

Gulvmåtter med logo har en lang række anvendelsesmuligheder. Brug dem i entreen, ved receptionen, i butikken, på kontoret eller ved messestanden, for at skabe synlighed og lidt ekstra detalje. Gulvmåtter er ikke blot funktionelle, de tilbyder også en stor overflade der kan bruges til brandeksponering. Se vores udvalg af gulvmåtter herunder.

Logomåtte gulv
60 x 80 cm
kr. 490,00
Logomåtte gulv
85 x 110 cm
kr. 570,00
Berber
kr. 625,00
ColorStar
kr. 410,00
Counter
kr. 90,00
Promo
kr. 335,00
Stoleunderlag
kr. 225,00
SuperScrape
kr. 480,00
Gulvmåtte i et unikt design
XL
kr. 780,00

Gulvmåtter med virksomhedslogo er en diskret måde at fremhæve dit brand navn eller budskab på. Gulvarealet bliver ofte overset, når det kommer til synliggørelse af virksomhed og brug af reklameoverflader, men sådan behøver det slet ikke at være. Tværtimod er der meget potentiale i gulvarealet, da det er en genial måde at fange dine kunders opmærksomhed på.

Med gulvmåtter med tryk og budskab på vil din virksomhed fremstå mere professionel, indbydende og varm. Du kan vælge at lade gulvmåtterne pynte ved indgangsarealet i din virksomhed, så det fanger dine kunders opmærksomhed lige så snart de træder ind i din verden.

Gulvmåtter til messebrug

Du kan også vælge at bruge gulvmåtterne ved messer, så de kan reklamere for din virksomhed og dit brand, og dermed fange interessen af potentielle kunder. De giver et godt visuelt indtryk på potentielle kunder, da det skiller sig ud fra bannere og skilte, der typisk bliver foretrukket til messer.

Hos Creatrix kan vi tilbyde gulvmåtter i flere størrelser. Vores gulvmåtter er skridsikre og godkendte til messebrug. Du kan derfor snildt have dem med til messe. De kan ligeledes vaskes ved 30 grader og tåler kemikalier, så du nemt kan vedligeholde og nyde godt af dem i lang tid.

Gulvmåtter med dit virksomhedslogo eller navn på er en god mulighed for at benytte den ekstra plads i virksomheden – eller til messen – for at skabe synlighed på.

Tilpassede gulvmåtter med tryk

Overvejer du at få tilpassede gulmåtter til din virksomhed, men er usikker pådesign og tryk, så kan du kontakte os i dag. Vi hjælper dig gerne med idéer til det grafiske, så du får en gulvmåtte lige efter dine præferencer. Send os en mail på hej@creatrix.dk eller ring nu på +45 7171 2071.

Hos Creatrix har vi både danske og europæiske samarbejdspartnere til at fremstille dine gulvmåtter. Hvis din deadline er kort eller du bare gerne vil modtage dine produkter hurtigst muligt, så bliver dine gulvmåtter produceret i Danmark og sendt med ekspreslevering. Hvis du derimod godt kan vente 7 hverdage, inden du modtager dine varer, så bliver dine produkter leveret af vores europæiske samarbejdspartnere. Herved får du også en bedre pris.