Biltilbehør

Mange mennesker pendler til arbejde og skole i deres bil og bruger derfor rigtig meget tid i deres biler. Dette gør biltilbehør med logo til en god og værdsat reklamegave. Fra praktiske mobilholdere og smarte opladesæt til termokrus, har vi hos Creatrix et stort udvalg af biltilbehør der kombinerer funktionalitet med synlighed.

Giv dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere noget, de vil bruge hver dag, og sæt dit logo i bevægelse med det rette biltilbehør. Se vores udvalg herunder.

termoflaske-1a
1A
kr. 33,00
termokop-3a
3A
kr. 45,00
termokop-5a
5A
kr. 58,00
termokop-6a
6A
kr. 61,00
termokop-9a
9A
kr. 29,00
bilstreamer med tryk
Bilstreamer
kr. 16,21
foerstehjaelpssaet-FS-1
FS 1
kr. 9,00
foerstehjaelpssaet-fs-5
FS 5
kr. 87,00
lygte-hannover
Hannover
kr. 71,00
biltilbehoer-mobilholder
Mobilholder
kr. 18,00
rejsetilbehoer-opladersaet
Opladersæt
kr. 27,00
renseklud
Renseklud
kr. 1,70
isskraber-snow
Snow
kr. 7,90
isskraber-snow-glove
Snow glove
kr. 9,50
rejsetilbehoer-isskraber-Snow-Triangle
Snow Triangle
kr. 1,10
multitool-stuttgart
Stuttgart
kr. 25,40

Biltilbehør med tryk

Her finder du alle vores produkter inden for biltilbehør med tryk. Du finder alt fra isskrabere til førstehjælpssæt, hvorpå vi kan trykke din virksomheds logo, så det fremstår skarpt og professionelt.

Brug det som reklamegaver til kunderne eller anden form for branding af din virksomhed.

Tilbehør til bilen, der skaber værdi

De bedste reklameartikler er dem, som har en funktion, og som kan få betydning i hverdagen hos dine kunder.

Og hvad bedre end et produkt til bilen, som netop har stor betydning for os alle?

Giv din kunde en mobilholder, en isskraber eller måske et opladersæt. Udover at det er en pæn gestus, så er der stor værdi i, at kunden vil tænke på jeres virksomhed eller have jer i baghovedet, når der fx skrabes is af forruden. Eller når opladersættet, med jeres logo på, bliver brugt på den lange tur i bilen uden anden mulighed for opladning af firmatelefonen. Vi har også et stort udvalg af powerbanks.

Du kan være sikker på, at det biltilbehør du finder her hos os, skaber værdi og positiv branding.

Brug biltilbehør med tryk som en firmagave

Det er ikke kun dine kunder, som kan få glæde af de mange smarte produkter til bilen. Du kan vise medarbejderne virksomhedens anerkendelse ved at tilbyde dem produkter med jeres logo på, som rent faktisk kan bruges i hverdagen og skabe værdi.

Her på siden finder du alverdens biltilbehør, som du kan få trykt din virksomheds logo på. Derfor bliver det også let at finde de helt rette produkter, hvad end det er til en kunde, samarbejdspartner, en god kollega eller medarbejder.

Udover værdien og glæden ved produkterne, så skaber du også mere synlighed og bidrager positivt til firmaets brand. For hvilken ambassadør er bedre end medarbejderen, der med stolthed bærer rundt på og bruger produkter med firmaets logo på?

biltilbehør med logo

Produkter med tryk – uden der er gået på kompromis med kvaliteten

Hos os går vi op i at tilbyde kvalitetsprodukter – det afspejler sig også i udvalget af biltilbehør med tryk, som du finder her. Vi udvælger og håndplukker vores biltilbehør meget omhyggeligt.

For os er det vigtigt, at du kan vælge et hvilket som helst produkt til bilen med dit logo på uden at tvivle på kvaliteten af selve produktet.

For hvad nytter det at give dine kunder, dine medarbejdere eller andre tilbehør til bilen, hvis det ikke også spiller, når det kommer til brugen af det?