Postkort

Send hilsner med personlighed og god stil med et postkort der bærer dit logo og tryk. Brug dem til at invitere, takke eller bare til at sætte et smil på modtagerens ansigt i en tid, hvor meget kommunikation foregår via ikke så personlige emails. En lille, men betydningsfuld måde at sprede dit brand og skabe forbindelse på. Se vores udvalg af postkort herunder.

postkort med tryk
Andre størrelser
kr. 1,12
Standard
kr. 0,88

Postkort med reklametryk

Når du bestiller hos Creatrix, får du et af de største produktudvalg at vælge dine reklameartikler fra. Vi fører et bredt udvalg fra de klassiske kontorartikler til de mere specielle varer, som bringer værdi hos nichebrancherne.

Postkort, der kan bruges til at skrive en lille hilsen på, er den perfekte reklameartikel til den virksomhed, hvor personlig kundeservice og stort medarbejderfokus er iblandt de bærende værdier. Se også vores udvalg af julekort.

Giv opmærksomhed med postkort

Postkort med tryk har helt særlige fordele, som gør dem perfekte som redskab til markedsføring. Du kan bruge kort til både medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. De kan bruges til masser af forskellige anledninger og formål.

Når en medarbejder i firmaet har fødselsdag, kan du udvise engagement og opmærksom ved at forære fødselaren en personlig hilsen. Dette afspejler påskønnelse, og det vil øge medarbejderglæden. Betydningsfulde værdier, som kommer både arbejdsmiljø og firmaet til gode.

Det samme kan ske overfor samarbejdspartnere, som du ønsker at vise opmærksomhed i forbindelse med særlige anledninger.

Overfor omverdenen kan du udvise empati og dedikation, når du bruger postkort med tryk, der repræsenterer din virksomhed.

Skræddersyet til størst mulig tilfredshed

Hos Creatrix.dk står vi klar til at modtage din ordre eller henvendelse og give dig service på højt plan. Vi hjælper dig med at tilpasse dit logo, så det matcher de reklameartikler, som du har valgt. Vores grafikere er dedikerede og har mange års erfaring med at løse opgaver for en masse forskellige typer af virksomheder.

Vi har alle de maskiner og tryksager i huset, som skal bruges til at give dig størst kvalitet på din ordre.

Det er op til dig at bestemme, hvordan og hvorledes din virksomheds logo skal trykkes på kortene. Du får professionel hjælp til udkastet, og vi sætter først produktionen i gang, når du har godkendt det endelige resultat.

postkort med tryk

Billige postkort med tryk til alle virksomheder

Vores kort er lavet i gode papirmaterialer, så de vil afspejle kvalitet overfor din medarbejdere og kunder. Det er vigtigt, at du er opmærksom på materialerne, da de er en del af det image, som vil skabes om din virksomhed, når du bruger reklameartikler i det daglige.

Kort med hilsener finder anvendelse hele året og i mange forskellige forbindelser. Derfor kan det være fornuftigt at bestille et større antal kostkort med tryk, så du kan få glæde af mængderabatten.

Vi sørger for at pakke kortene sikkert og forsvarligt ned, når vi afsender din ordre. Se også vores udvalg af kuverter og kuglepenne.