Julekort

Gør højtiden endnu mere speciel med et julekort der bærer din virksomheds logo og tryk. Send dine julehilsner til kunder, samarbejdspartnere eller medarbejdere med et personligt præg af dit brands stil. Et omsorgsfuldt touch til at fejre og takke alle dem, der har været med til at udvikle din virksomhed i årets løb. Se vores udvalg af julekort herunder.

julekort med tryk
Julekort
kr. 5,64

Send et personligt julekort med tryk

I en tid, hvor kommunikation i stigende grad er blevet digital, går det aldrig af mode at sende et julekort. Det er en perfekt anledning til at sende en hilsen til dem, der betyder noget for os og ønske dem glædelig jul! Hos Creatrix er vi eksperter i at lave fine julekort med tryk, så du kan holde den skønne tradition i live.

Med et julekort med din virksomheds tryk og logo har du et direkte talerør til dine kunder og samarbejdspartnere. Et julekort er reklame, men bliver ikke opfattet som sådant. Det er en fantastisk mulighed for at fortælle, hvad man står for og forny sine relationer til sine kontakter.

Også dine medarbejdere vil sætte pris på at modtage et personligt julekort med tryk. Det er en god måde at vise dem anerkendelse på og uddele ros, som er vigtigt for, at vi trives på jobbet.

Eksperter i julehilsner på tryk

Hos Creatrix har vi mange års erfaring i at levere varme julehilsner på tryk. Du får en super papirkvalitet og mulighed for helt selv at vælge det design og udtryk, du ønsker.
Hvis du har brug for hjælp til designet, har vi et dygtigt design-team, der sidder klar til at servicere dig.

Konkurrencedygtige priser

Vi har en effektiv og ansvarlig produktionskæde, der betyder, at du kan få kortene til lave priser og med hurtig levering.
Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at finde netop de julekort med tryk, der helt sikkert vil skabe glæde i de små hjem.

Se også vores brevpapir med tryk

Skulle du sidde inde med spørgsmål, eller fandt du ikke, hvad du mangler, så er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Vi kan træffes på tlf. 7171 2071 eller via vores mail hej@creatrix.dk.