Oplevelsesgaver

Biograftur for 2
kr. 335,00
Cafe & Bio for 2
kr. 458,00
Fødselsdag
kr. 299,00
Glædelig jul
kr. 200,00
Kroophold
kr. 1.199,00
Luksusbrunch
kr. 299,00
Magiske øjeblikke
kr. 999,00
Miniferie for 2
kr. 1.699,00
Oplevelsesgaver til brug i firmaet
Valgfri oplevelse
kr. 150,00
Wellness
kr. 400,00

Oplevelsesgaver til medarbejderne

Når julen, påsken eller andre festlige begivenheder nærmer sig, er det tid til at finde den perfekte gave til dine medarbejdere.

I stedet for at give medarbejderne en klassisk firmagave, bør du overveje at forkæle dem med en gave, der kan give dem en uforglemmelig oplevelse. Dette styrker både deres loyalitet over for virksomheden, arbejdsglæde og er med til at skabe gode, solide minder, som virksomheden er medansvarlig for.

Oplevelsesgaver er en god måde at vise din påskønnelse og taknemmelighed over for medarbejderne. De er generelt mere personlige end klassiske firmagaver og giver medarbejderne mulighed for at skabe unikke minder og oplevelser, som de kan tage med sig længe efter, at selve oplevelsen er overstået.

Flere fordele med oplevelsesgaver

Der er dertil flere fordele ved at give oplevelsesgaver til dine medarbejdere. Her er nogle få af dem:

Skab uforglemmelige minder

En oplevelsesgave giver dine medarbejdere mulighed for at prøve noget nyt, udforske deres interesser og skabe minder, der varer ved. De vil værdsætte den tid og energi, du har lagt i at finde en god oplevelsesgave, der passer til deres personlighed og interesser, eller hvis du giver et åbent oplevelsesgavekort, at du lader dem bestemme, hvad de ønsker af oplevelse.

Styrk teamånden

Oplevelsesgaver kan give dine medarbejdere mulighed for at dele unikke oplevelser med deres kolleger, familie og venner, hvilket kan bidrage til at styrke båndene mellem teammedlemmer og skabe et stærkere sammenhold.

Tilpasset til den enkelte

Oplevelsesgaver er yderst fleksible og kan tilpasses til forskellige interesser og budgetter. Du kan vælge mellem biografture, rejser, middage, actionture eller åbne gavekort, så dine kolleger selv kan vælge den oplevelse, der passer bedst til dem.

Nemt og bekvemt

Vi har GoDream A/S som samarbejdspartner, hvilket gør det nemt og bekvemt at finde og give oplevelsesgaver til dine kolleger. Du skal blot vælge den ønskede oplevelse og modtage gavekortet, som kan gives til dine medarbejdere direkte eller sendes via e-mail.

En oplevelsesgave kan købes på dagen, printes ud og overleveres til modtageren. Dette gør oplevelsesgaver ideelle, hvis du er sent ude eller har fået et spontant indfald.

Øget arbejdsglæde og loyalitet

Ved at give dine medarbejdere oplevelsesgaver viser du dem, at du værdsætter deres arbejde og bidrag til virksomheden. Dette kan føre til øget arbejdsglæde, motivation og loyalitet over for virksomheden.

Action, wellness, middag og rejser

Når du vælger oplevelsesgaver fra Creatrix, får du et væld af muligheder. Der er således rig mulighed for at tilpasse gaven til den enkelte eller finde en gave, som med garanti ikke ønskes byttet.

Her er nogle eksempler på de oplevelser, du kan give dine medarbejdere:

Biografture

En hyggelig aften i biografen med popcorn og en god film er en fantastisk måde at give dine medarbejdere en afslappende og underholdende oplevelse. Modtagerne vil sætte pris på muligheden for at nyde en film med deres venner, familie eller kolleger.

Rejser

Hvem elsker ikke at udforske nye steder og kulturer? En rejseoplevelse kan give dine medarbejdere mulighed for at tage en velfortjent pause fra arbejdet og få nye perspektiver. Vi har gavekort til alt fra en weekendtur i en nærliggende by, kro- og spaophold samt længere ferier i udlandet, afhængigt af dit budget og medarbejdernes interesser.

Middage

En lækker middag på en hyggelig restaurant er en fantastisk måde at forkæle dine medarbejdere. Giv dem et gavekort til en udsøgt middag på fx Madklubbens restauranter, hvor de kan nyde gode retter og selskab i en afslappet atmosfære.

Action

Få en oplevelse hvor der er fart over feltet. Flyv i luftballon, kør i racerbil, prøv indoor skydiving eller tag ud og spil lasertag med venner, kolleger og familie. Perfekt til folk der gerne vil adrenalinen, som teambuilding og til barnlige sjæle.

Wellness

Hvem elsker ikke et spa-ophold eller en god omgang massage? Vores wellness-gavekort kan bruges til et ophold på Comwell eller til en omgang massage, hvor en dygtig massør kommer ud til virksomheden eller hjem til modtageren i privaten.

Åbne gavekort

Hvis du vil give dine medarbejdere fuldstændig frihed til at vælge deres egen oplevelse, er et åbent gavekort den perfekte løsning. Med et åbent gavekort kan dine medarbejdere booke deres egen oplevelse blandt hele GoDreams udvalg.

Alt i oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er en fremragende måde at vise dine medarbejdere, at du værdsætter deres arbejde og dedikation. Ved at vælge en oplevelsesgave fra Creatrix og GoDream A/S kan du skabe en unik og mindeværdig gave, der vil bringe glæde og styrke båndene mellem dine medarbejdere.

Glem ikke at det ikke kun er til jul og påske, oplevelsesgaver kan gives ved enhver lejlighed, som jubilæer, fødselsdage eller som en særlig anerkendelse af en medarbejders præstationer. Gør noget anderledes og giv dine medarbejdere en oplevelse, de aldrig vil glemme.