Ølbrikker

Løft din brandoplevelse med ølbrikker med dit logo, brand eller tryk. En sjov og praktisk måde at sprede dit budskab og skabe synlighed på, hver gang nogen tager en tår. Brug dem på events, i barer eller som en sjov del af din markedsføring. Se vores udvalg af ølbrikker herunder.

oelbrikker i genbrugspapir
I genbrugspapir
kr. 1,95
oelbrikker med tryk
I træ
kr. 1,95

Ølbrikker med tryk

Ølbrikker med virksomhedens logo, navn og farver er en sjov og anderledes måde at promovere dit firma på.

Ølbrikker bruges, som navnet antyder, oftest til at sætte under et ølglas for at undgå, at kondensvandet fra glasset efterlader mærker på bordet. De kan dog også bruges til meget andet end øl, da koldt vand, sodavand osv. kan skabe den samme kondensvand som øl. Derudover kan ølbrikker også bruges til at lægge over sit glas, hvis man ikke vil have fluer eller andre dyr i ens drikkevarer, når man kortvarigt er væk fra sit glas.

Ølbrikker bruges altså i mange sammenhænge. De er både sjove og praktiske og er et godt og anderledes valg, når du skal udvælge dine reklameartikler.

Derfor skal du have ølbrikker med tryk

Du kan bruge ølbrikkerne, når du har forretningsmøder, eller de kan bruges som give-aways og lade folk bruge dem derhjemme. Typisk vil der med brugen af ølbrikker følge en hyggelig eller rar stemning, når du drikker øl, kaffe eller andet. Derfor vil ølbrikker med dit unikke tryk på få kunder og andre til at forbinde dit firmalogo eller navn med den gode stemning.

Du kan altså brande dit firma via lidt blødere værdier, der ofte kan være rigtig effektive.

Med det helt rigtige design på dine ølbrikker vil folk huske netop dit firma for denne sjove og anderledes lille gimmick. De vil huske dig for noget positivt, som de ikke oplever alle steder. Derfor vil dit firma formentlig skille sig ud.

oelbrikker med tryk

Skab dit unikke design

Vi har dygtige designere, der hjælper dig med at skabe et unikt og specielt design, der passer perfekt til dig og dit firma. Om du ønsker at have dit firmanavn, logo, slogan eller noget helt fjerde, der promoverer dit firma, så finder vi en god og billig løsning i høj kvalitet.

På grund af vores forretningsmodel med produktionsmuligheder i flere lande, har vi mulighed for at kombinere kvalitet og lave priser. Det vil give dig de bedste muligheder for at brande dit firma. Kontakt os i dag, så vi kan komme i gang med at skabe en genial løsning for ølbrikker, der brander dig og dit firma bedst muligt.