Bukser

Bukser udgør et vigtigt element af profiltøjet, da de skaber fællesskab og sammenhold blandt medarbejderne samtidig med at de skaber synlighed og øger branding. Hos Creatrix tilbyder vi et varieret udvalg af bukser til mænd og kvinder der kan tilpasses med jeres logo, tryk og farver, så de afspejler jeres brandidentitet på bedste vis. Se de mange muligheder herunder.

THC arbejdsbukser
THC CARGO
kr. 240,00
"MADRID" THC Arbejdsbukser
THC MADRID
kr. 101,04
THC sweatpants
THC SPRINT
kr. 160,00
THC TALLINN - bukser i bomuld
THC TALLINN
kr. 167,00
Mand iført pæne THC VIENNA arbejdsbukser
THC VIENNA
kr. 102,66

I erhvervslivet handler det ikke kun om at levere produkter eller tjenester, men også om at skabe en identitet. Profiltøj spiller en afgørende rolle i denne proces, da det ikke kun er beklædning, men et instrument der kan hjælpe virksomheder med at skabe synlighed og følelse af samhørighed mellem virksomhedens medarbejdere. Det er derfor ikke helt forkert at betragte profiltøj som en måde, hvorpå virksomheder kan markedsføre sig selv på, skabe genkendelse blandt kunder og et professionelt image.

Bukser med logo, tryk og design

Bukser udgør et vigtigt element af profiltøjet. Ligesom t-shirts, skjorter og sweatshirts, skaber bukser også en følelse af fællesskab og sammenhold blandt medarbejderne. Når alle bærer de samme skræddersyede arbejdsbukser, medvirker det til at danne et sammenhængende billede, der ikke kun ses af kunder, men også føles af teamet.

Lad Creatrix hjælpe jer med profiltøjet

Hos Creatrix har vi gjort os umage med at tilføje bukser til vores profiltøjssortiment i forskellige stilarter og modeller, da vi håber, dette vil gøre det nemmere for virksomheder at finde de rette arbejdsbukser til deres medarbejdere. Det giver virksomheder mulighed for at skabe skræddersyet profiltøj og præsentere sig selv på en unik måde.

Vi tilbyder bukser lavet af bomuld og polyester og i mange forskellige farver. Vi hjælper dig gerne med spørgsmål til model og design, så du kan optimere din markedsføring på bedste vis. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at finde de helt rigtige bukser til dine medarbejdere.