Bolde

Skab brandeksponering med vores udvalg af bolde med logo og tryk. Uanset om det er til boldspil, firmaevents eller større sportsarrangementer, så tilbyder vores bolde en god mulighed for at skabe synlighed.

Hos Creatrix har vi et udvalg af bolde der er velegnede til forskellige formål - fra boldspil til firmagaver eller endda kreative messedekorationer. Med jeres logo trykt på boldene bringer I jeres virksomhed i spil og spreder jeres budskab på en underholdende måde. Se vores mange muligheder herunder.

fodbold-archer
Archer
kr. 71,00
bold-beach
Beach
kr. 9,00
stressbold-fodbold
Fodbold
kr. 4,20
bold-hunter
Hunter
kr. 52,50
stressbold-kugle
Kugle
kr. 3,20
fodbold-raven
Raven
kr. 97,00
bold-victory
Victory
kr. 52,50

Bolde med tryk

Bolde er samlingspunkter for mange aktiviteter og kan bruges i næsten alle sammenhænge af både store og små.

Derfor er det også en oplagt mulighed at få lavet bolde med tryk på. Ikke bare et hvilket som helst tryk, men lige netop logo, slogan eller navnet på jeres virksomhed. Hos Creatrix tilbyder vi mange forskellige varianter. Du kan for eksempel bestille stressbolde, som kan give en afstressende og beroligende effekt.

At få produceret reklameartikler med firmanavn eller logo er for mange virksomheder en succesfuld give-away. Det handler om at finde de rigtige produkter, der kan brande ens firma på den helt rigtige måde. Bolde med tryk på kan være en af de rigtige komponenter i en succesfuld branding-strategi.

Hos Creatrix har vi mulighed for at producere bolde med tryk til dig til en meget fordelagtig pris.

Dit unikke tryk på bolde

Du får alle muligheder for at skabe netop det unikke tryk, som du ønsker på dine reklameartikler. Det gælder selvfølgelig også for vores bolde.

Om du ønsker at have dit firmas logo, slogan, navn eller noget helt andet,der kendetegner lige netop din virksomhed, så kan vi levere netop det, som du ønsker. Du får altså muligheden for at specialdesigne dit helt eget tryk, som vi trykker på jeres bolde.

Kontakt os allerede i dag og få en god snak med vores dygtige medarbejdere. Herefter vender vi hurtigt tilbage med et bud på, hvordan jeres bolde kunne tage sig ud. Med designudkastet i mente får vi i fællesskab skabt det perfekte design, der skal trykkes.

bolde med tryk

Billige bolde med tryk

Hvis du både ønsker høj kvalitet og billige priser for dine reklameprodukter, så skal du kontakte Creatrix. Vores forretningsmodel gør det muligt at levere produkter af meget høj kvalitet til meget fordelagtige priser. Vi har både produktionsfaciliteter i Danmark, Europa og i Fjernøsten og er således godt rustet til at levere de reklameartikler, der vækker glæde hos jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi kombinerer lave priser og høj kvalitet på en måde, så kun meget få konkurrenter kan være med.

Prisen på hver bold med tryk afhænger bl.a. af antallet, som du køber. Vi har nogle faste omkostninger ved produktionen af hvert design, så jo flere du bolde bestiller med tryk, jo lavere bliver stykprisen.

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe jer i mål med netop jeres ønsker.