Bolde

fodbold-archer
Archer
DKK 71,00
bold-beach
Beach
DKK 9,00
stressbold-fodbold
Fodbold
DKK 4,20
bold-hunter
Hunter
DKK 52,50
stressbold-kugle
Kugle
DKK 3,20
fodbold-raven
Raven
DKK 97,00
bold-victory
Victory
DKK 52,50

Bolde med tryk

Det er kun meget få mennesker, der ikke bliver bare en smule begejstret, når der kommer en bold trillende eller flyvende igennem luften. De er samlingspunkter for mange aktiviteter og kan bruges i næsten alle sammenhænge. Endvidere kan du også bestille stressbolde som kan give en afstressende og beroligende effekt.

Derfor er det også en oplagt mulighed at få lavet bolde med tryk på. Ikke bare et hvilket som helst tryk, men lige netop logo, slogan eller navnet på jeres virksomhed.

At få produceret reklameartikler med firmanavn eller logo er for mange virksomheder en succesfuld give-away. Det handler om at finde de rigtige produkter, der kan brande ens firma på den helt rigtige måde. Bolde med tryk på kan være en af de rigtige komponenter i en succesfuld branding-strategi.

Hos Creatrix har vi mulighed for at producere bolde med tryk til dig til en meget fordelagtig pris.

Dit unikke tryk på bolde

Du får alle muligheder for at skabe netop det unikke tryk, som du ønsker på dine reklameartikler. Det gælder selvfølgelig også for vores bolde.

Om du ønsker at have dit firmas logo, slogan, navn eller noget helt andet, bolde-med-trykder kendetegner lige netop din virksomhed, så kan vi levere netop det, som du ønsker. Du får altså muligheden for at specialdesigne dit helt eget tryk, som vi trykker på jeres bolde.

Kontakt os allerede i dag og få en god snak med vores dygtige medarbejdere. Herefter vender vi hurtigt tilbage, med et bud på hvordan jeres bolde kunne tage sig ud. Med designudkastet i mente får vi i fællesskab skabt det perfekte design, der skal trykkes på boldene.

Billige bolde med tryk

Hvis du både ønsker høj kvalitet og billige priser for dine reklameprodukter, så skal du kontakte Creatrix. Vores forretningsmodel gør det muligt at levere produkter af meget høj kvalitet til meget fordelagtige priser. Vi har både produktionsfaciliteter i Danmark, Europa og i Fjernøsten og er således godt rustet til at levere de reklameartikler, der vækker glæde hos jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi kombinerer lave priser og høj kvalitet på en måde, så kun meget få konkurrenter kan være med.

Prisen på hver bold med tryk afhænger bl.a. af antallet af bolde, som du køber. Vi har nogle faste omkostninger ved produktionen af hvert design, så jo flere bolde du bestiller med tryk, jo flere bolde skal disse omkostninger fordeles på, og din stykpris bliver dermed lavere.

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe jer i mål med netop jeres ønsker.