Bøger

Har du skrevet en roman, en videnskabelig afhandling eller kunne du bare godt tænke dig at få trykt et portræt af din virksomhed, så er du kommet til det rette sted. Hos Creatrix hjælper vi dig med at opsætte og trykke din bog med et flot omslag - om det så er i hardcover, softcover eller som spiralbog. Se vores muligheder af bøger herunder.

boeger hardcover med tryk
Hardcover
kr. 25,81
softcover bøger med tryk
Softcover
kr. 23,64
boeger med tryk
Spiralbog
kr. 29,39

Bøger med tryk – få et unikt omslag til dit værk

Har du skrevet en god historie eller en vigtig afhandling? Så lad os hjælpe dig med at opsætte og trykke den. Du kan være sikker på, at dit bogprojekt er i de bedste hænder hos Creatrix.

Uanset om det er et virksomhedsportræt, en roman eller en videnskabelig afhandling vil vi sørge for, at den får det udtryk, den fortjener.

Hos Cratrix forstår vi betydningen af et flot omslag. Det gode omslag kan hjælpe til, at den potentielle læser kigger nærmere på bogen og vælger at købe den eller samle den op, hvis du har den med som reklameartikel på f.eks. en messe.

Omslaget giver køberen det første indtryk af bogen, og det er vigtigt at bogens omslag ”sælger” sit indhold rigtigt. Det gælder hvad enten det er en fagbog eller en roman, der skal konkurrere med alle de andre tusinder af bøger, der findes på markedet.

Bøger med hardcover, softcover eller spiralbøger

Mulighederne er mange. Hos Creatrix kan du være sikker på at få professionel hjælp af vores dygtige grafiske designere, der sidder klar til at designe og opsætte trykmaterialet efter dine behov.

Vi tilbyder forskellige typer af bøger, både med hardcover, softcover (paperback) og spiralbøger. Vil have dit værk trykt i flere eksemplarer? Vi trykker i oplag på op til 10.000 stk. for dig.

Trykte bøger i høj kvalitet til lave priser

Vores samarbejde med flere trykkerier i Europa der gør, at du altid kan få varerne til en billig pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Er du klar til at bestille? Kontakt os og få en super skarp pris på produktion af bøger med de specifikationer, du ønsker.

Se også vores udvalg af notesbøger & spiralblokke med tryk.