Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creatrix.dk/public_html/wp-content/themes/astrid-child/template-parts/content-page.php on line 13

Alt det lækre, som vi desværre ikke havde plads til på forsiden.

Andre reklameartikler

Kaffekopper, paraplyer, t-shirts, hundetegn, kasketter mm. Hos Creatrix kan vi trykke på næsten alt. Hvad enten du står og skal bruge en spøjs figur til et event eller powerbanks med dit budskab på, så kan du regne med, at vi kan løse opgaven. Vi har over 200 produktvarianter, så mon ikke, vi kan matche det, du efterspørger?

Kreativitet kender ingen grænser, og hvis du har idéen til en sjov reklameartikel, så kontakt os endelig. Vi arbejder sammen med flere forskellige produktionsvirksomheder, så det er ofte en smal sag at sende opgaven til en af vores samarbejdspartnere, hvis vi ikke kan løse den internt.

Er du nysgerrig?

Det kan også være, at du endnu ikke ved, hvilke reklameartikler, du ønsker dig, men blot har en idé om, hvad de skal bruges til. Du kender din målgruppe bedre end nogen anden – lad os hjælpe dig med at komme i dialog med dem. Om det er musemåtter, kortholdere, kalendere eller lædervarer med imprægnering kan nogle gange være uden betydning, så længe resultatet bliver flot og din målgruppe tager produktet til sig, så dit budskab når igennem, og dit brand bliver styrket.

knap-creatrix