Musemåtter

Giv dit brand et digitalt fodspor med en musemåtte med tryk. Musemåtter tilbyder ikke kun en glat overflade til musen, men er også en god platform til at fremvise dit firmalogo på skrivebordet.

Uanset om det er til jeres eget kontor, som giveaway ved messer eller som noget helt tredje, så er vores musemåtter med til at sørge for at jeres brand konstant er til stede og bliver eksponeret. Se vores udvalg af musemåtter herunder.

musemaatte-M1
M1
kr. 5,50
musemaatte-M2
M2
kr. 5,50

Musemåtter med tryk

Hos Creatrix.dk er vi specialiserede i produktion af et væld af forskelligartede reklameartikler. Vi elsker især at producere små, sjove firmagaver med tryk i høj kvalitet. Vil du gerne kunne præsentere noget andet og mere end blot den klassiske kuglepen, så kan musemåtter med tryk være et godt bud. Der er rig mulighed for at præge musemåtten efter jeres ønsker. Du kan samtidig være sikker på, at modtageren tænker på dig flere gange om dagen, når musen kører over den glatte overflade.

Musemåtter i høj kvalitet

Musemåtten er en kreativ og anderledes idé til medarbejdere eller kunder. Det er en gave, der kan gives med et glimt i øjet og samtidig sikre, at du bliver synlig i hverdagen på en helt anden måde end med den klassiske keyhanger. Det er et oplagt valg til messer og lignende.

Musemåtter med tryk er velegnede som reklameartikler, da de ligger fremme på bordet og således skaber en høj synlighed.

Derudover er overfladen markant større end ved mere traditionelle reklameartikler, hvilket giver jer ekstra god plads til designet.

Du kan således vælge et design, der er langt mere avanceret og detaljeret.

musemaatte med tryk

Musemåtter til lave priser

Musemåtterne i vores sortiment er ikke bare oplagte, hvis du ønsker at printe logo og design. De er også et praktisk værktøj på kontoret, hvis du får printet vigtige telefonnumre eller eventuelle genvejskoder, som er vigtige altid at have ved hånden.

Med en musemåtte kan du sørge for at alle medarbejdere altid har de vigtigste informationer liggende fremme, eller du kan sørge for, at de aldrig glemmer firmaets slogan, alt efter, hvad du finder mest vigtigt.

Når du bestiller din musemåtte med tryk hos os, kan du altid være sikker på, at vi leverer i høj kvalitet, og at du ikke bare får et, men hele tre forskellige designs at vælge imellem. Du får præcis det, du ønsker.

Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om, hvordan dine musemåtter med tryk kan produceres. Se også vores store udvalg af PC-tilbehør. Du får naturligvis et uforpligtende tilbud og et designudkast uden beregning.