Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creatrix.dk/public_html/wp-content/themes/astrid-child/template-parts/content-page.php on line 13

Resellers og bureauaftaler

Webbureau, reklamebureau, digitalt bureau etc. Laver I løsninger for kunder, og får I forespørgsler på reklameartikler, som I ikke kan løse? Det kan ofte være svært at sige nej til en god kunde, og det er her, at vi gerne kommer ind i billedet.

Vi kan trykke på det meste, og har, foruden klassiske reklameartikler som nøgleringe og kuglepenne, flere kreative løsninger på lager. Skal I derfor bruge produkter til events, medarbejdergaver eller som en del af virksomheden kommunikation udadtil, kan vi være behjælpelige. 

Hvordan?

Vi hjælper jer med at imødekomme jeres kunders ønsker med vores white label-løsning, hvor vi både designer og producerer, og efterfølgende enten sender direkte til kunden med jeres navn på, eller sender til jer, så I kan levere på kundens matrikel i den udgave, som denne nu måttte ønske. Mange bureauer foretrækker at få produkterne ind på matriklen først, inden de leveres videre, imens vi for andre af vores resellers sender produkterne direkte til kundeemnet. På dette punkt er vi meget fleksible, og vi hjælper gerne med at strukturere en aftale, der tilgodeser både jer og kunden.

Vi giver naturligvis gerne en fast bureaurabat, såfremt I løbende har flere opgaver, som I mangler hjælp til.

Kontakt os i dag og lad os tale om et fremtidigt samarbejde. Skriv gerne en mail eller ring direkte til os på 7171 2071 (også om lørdagen).