Lightere

Gør jeres brand synligt med lightere tilpasset med jeres logo og i jeres farver. Lightere er perfekte som en lille, men funktionel gave eller som en del af dine markedsføringsgaver. Brug dem ved messer, på events eller på et helt tredje sted; lightere er en diskret og effektiv måde at skabe synlighed på. Se vores udvalg herunder.

lighter-cricket
Cricket
kr. 7,30

Lightere med tryk

Lightere er en yderst brugbar reklamegave. Uanset om man er ryger, bare er glad for levende lys eller noget helt tredje, vil man ofte tage lighteren frem. Dermed giver den stor reklameværdi, da den bliver set – både af den, der har modtaget den, og måske også af andre, der låner lighteren eller ser, at den ligger fremme.

Lightere med tryk er derfor perfekte brandingredskaber, der nemt vil få jeres firma til at ligge i top of mind hos målgruppen.

Reklamelightere til din virksomhed

Hos Creatrix kan du vælge mellem flere forskellige lightere i forskellige prisklasser, og skal farven på lighteren passe til farven på jeres logo? Intet problem. Vi har mange forskellige farver, du kan vælge mellem, så vi finder nemt en lighter, der passer til lige præcis jeres ønsker.

Vi kan som oftest trykke i præcis de farvenuancer, som I bruger. Har du en Pantonefarve, bruger vi den. Dine lightere passer derfor perfekt med dit brands identitet.

Vi kan både levere de lidt billigere engangslightere, som man kan dele ud på messer og andre arrangementer. Så har vi de lidt dyrere med mulighed for genopfyldning, som man måske i højere grad vil give som gave til kunder og samarbejdspartnere.

Der er altså mange muligheder for at få lavet lightere med tryk i lige præcis det design, du gerne vil have. Kontakt os derfor allerede i dag, så vi kan komme med et designudkast til, hvordan jeres nye reklamelightere skal se ud. Vi skal nok finde en løsning, der passer til jeres behov.

lighter med tryk

Billige lightere med tryk

Er ønsket først og fremmest at lighterne skal være billige, har vi også mulighed for at ændre på lidt forskelligt i den sammenhæng – alt efter hvor billige de skal være. Først og fremmest kan der selvfølgelig ændres på typen og mærket af lighter. Vores sortiment spænder vidt, og vi har noget til ethvert budget.

Derudover kan der også ændres på, hvilken type tryk der skal på lighterne, og om der skal tryk på begge sider eller kun den ene. Sidst, men ikke mindst skal det også nævnes, at stykprisen pr. lighter typisk falder, jo flere man køber. Dette gør altså ikke den samlede pris lavere, men den enkelte lighter bliver billigere.

Dette er muligt, fordi de faste omkostninger ved produktionen af en sending lightere, som f.eks. fragt, korrektur osv., kan deles ud på flere lightere, jo flere du køber. Vi sørger naturligvis for, at alle lighterne er pakket, så de kan tåle at blive opbevaret i længere tid, og så du roligt kan købe en større sending hjem.