Kuverter

Produkter kommer snart

Kuverter med tryk

Synes du også det er vildt blæret, når du modtager breve fra din bank eller andre steder, hvor afsenderen fremgår af kuverten, fordi der er trykt enten navn eller logo på. Nu kan du blive en del af denne tjekkede klub. Hvis din virksomhed sender breve til jeres kunder, medlemmer eller samarbejdspartnere, så kan det være en fordel på mange parametre at have navn, logo eller slogan på dine kuverter.

Hos Creatrix masseproducerer vi kuverter med unikke tryk i høj kvalitet til lave priser. Derfor kan du uden de helt store omkostninger tage din virksomhed til et nyt niveau, når det kommer til at udtrykke professionalisme og seriøsitet.

Mere end bare en kuvert

En kuvert er nemlig mere end bare en kuvert lavet af nogle stykker papir. Kuverten er også førstehåndsindtrykket, når kunder eller partnere modtager breve fra dig. Derfor er kuverterne vigtige, når du skal skabe et godt førstehåndsindtryk. At have sit firmanavn eller logo på sine kuverter er et tegn på professionalisme og ansvarlighed. Det virker mere seriøst og ambitiøst for modtageren, og det udstråler, at du og din virksomhed er tjekkede og har styr på tingene. I sidste ende er det ofte med til at få flere kunder hevet i land og dermed styrke din virksomhed.

Udover at dit logo eller navn på kuverten vil forbedre førstehåndsindtrykket, så er det også en måde at reklamere for din virksomhed på. Du kan altså promovere dig selv endnu bedre ved at have kuverter med tryk på. Ofte bliver kuverter gemt på en hylde eller lagt på et bord, og dermed vil dit logo eller navn være synligt og sætte sig bedre fast i potentielle kunders bevidsthed.

Billige kuverter med tryk

Hos Creatrix ved vi godt, at designet af trykket på reklameartikler er altafgørende for brandingsværdien på den lange bane. Derfor har vi professionelle designere siddende klar til at hjælpe dig med at få skabt det helt rigtige design for dig og din virksomhed.

Derudover har vi en forretningsmodel, der gør det muligt at producere kuverter i høj kvalitet til kostpriser. Vi har fabrikker flere steder i Europa samt i Fjernøsten, hvilket giver os de bedste kort på hånden, når vi skal tilbyde dig produkter af høj kvalitet til lave priser. Stykprisen afhænger selvfølgelig af, hvor mange kuverter, som du skal have, da vi har nogle faste udgifter ved produktionen af hvert design. Det betyder, at jo flere kuverter du bestiller, jo lavere bliver prisen pr kuvert.