Kataloger

Selvom meget er blevet elektronisk i disse tider, så fungerer kataloger og hæfter med tryk stadig som gode tryksager. Fra produktoversigter til virksomhedspræsentationer er de i sig selv en fysisk repræsentation af dit brands identitet.

Brug dem til at informere, inspirere og guide dine kunder. En praktisk måde at skabe dybere forbindelse mellem dit brand og din målgruppe. Se vores udvalg af kataloger og hæfter herunder.

Hæfter m.v.
kr. 2,64

Kataloger og hæfter med farvetryk

Enhver virksomhed uanset størrelse og branche har brug for kataloger, når den deltager på messer, eller når medarbejderne er på kundebesøg.

Et katalog er ét af de mest effektfulde markedsføringsredskaber. Det giver både modtageren reel værdi i form af information, og kan samtidig eksponere din virksomhed bredt.

Bestil kataloger og hæfter med tryk til lave priser

Når du vil have mest valuta for markedsføringsbudgettet, skal du vælge de artikler, som skaber størst værdi for din virksomhed. Mens nogle reklameartikler er beregnet til medarbejder-, kundegaver, eller som give-aways er der andre produkter, som er perfekt til alle målgrupper. Hæfter og kataloger befinder sig i denne brede kategori.

Hos Creatrix.dk er vi specialister i logo og reklametryk på en lang række forskellige materialer.

Vi besidder alle de specialmaskiner, som skal bruges til at trykke små, store, skæve og anderledes logoer. Vores medarbejdere har mange års erfaring med at designe logotryk, som matcher de produkter, du har valgt i vores store sortiment af reklamemuligheder.

Med mængderabat får du endnu mere værdi for pengene. Du kan nemlig opnå betydningsfuld besparelse, når du bestiller hæfter og kataloger i større antal.

Kataloger og hæfter med tryk har flere anvendelsesmuligheder

Den helt store fordel ved at bestille kataloger er, at disse kan anvendes til en masse forskellige formål i virksomheden. Overfor potentielle kunder og samarbejdspartnere skaber du et professionelt og kvalitetsbevidst image om virksomheden ved at forære et stilfuldt katalog.

Du sparer tid, da du ikke behøver genfortælle visioner og forretningsgrundlag til alle de fagpersoner og aktører, som du møder på messer. Her kan du forære de besøgende et hæfte, som giver et godt indtryk af virksomheden, dens ambitioner og værdier.

Hæfter har stor eksponeringsværdi. Når dine kunder tager dokumentet med tilbage til deres kontor og arbejdsplads, vil hæftet blive synligt for alle andre medarbejdere og kollager i denne virksomhed.

Høj kundeservice giver dig ekstra tilfredshed

Vi fører løbende kvalitetskontrol med vores tryksager, så du kan forvente høj kvalitet. Fra start til slut i bestillings- og produktionsprocessen vil du blive mødt af vores engagerede og dedikerede medarbejdere.

Vi planlægger forløbet i henhold til dine ønsker for design af logo og antal kataloger og hæfter med tryk.

Vi sørger for at pakke dine kataloger og hæfter med reklametryk forsvarligt og sikkert, når vi leverer dem. Du kan således nemt opbevare de hæfter, som ikke skal anvendes med det samme.

Dermed er der altid effektfulde reklameartikler til rådighed, som du eller dine medarbejdere kan anvende, når der er brug for det.