Golfbolde

Skil dig ud på golfbanen med en golfbold der bærer dit logo, tryk og farver. Med dit logo trykt på golfbolde, vil din virksomhed følge med på fairways og greens, uanset om det er til golfturneringer, firmagolf eller blot som gaver til golfentusiaster. Se vores udvalg af golfbolde herunder.

Logo golfbolde
kr. 8,95

Golfbolde med tryk

Overvejer I at få produceret firmagaver og merchandise, som kan lave lidt diskret larm for jeres virksomhed? Måske er I ved at lave en goodiebag, eller har inviteret en masse kunder, virksomheder og ansatte til arrangement?

Golfbolde med tryk kan være en formidabel måde at lave lidt diskret markedsføring for netop den virksomhed, I driver. I kan få jeres golfbolde lige præcis, som I gerne vil have dem. Vi laver dem i netop de farver og med det tryk, som I ønsker, her hos Creatrix.

Jeres helt egne goldbolde

Når man driver virksomhed, skal man hele tiden tænke i nye og kreative baner for, hvordan der kan gøres opmærksom på virksomheden. Både hvad den står for, og hvad den kan tilbyde. Mange virksomheder foretrækker, at det ikke nødvendigvis skal skrige af reklame. Her er golfbolde en rigtigt fin måde at gøre opmærksom på sig selv.

I kan selv få trykt jeres eget design på golfboldene, ligesom I kan få trykt jeres logo på golfboldene. På den måde bliver brugeren hele tiden mindet om, at I findes derude.

I er mere end velkomne til at kontakte os for at høre til de forskellige muligheder, vi kan tilbyde inden for golfbolde med tryk. Vi guider jer gerne til den helt rigtige løsning for jeres virksomhed.

Vi har produktionsfaciliteter både i Europa og i Fjernøsten, og kan således præstere en pris og kvalitet, som de færreste kan konkurrere med. Vi har dertil rigtig gode muligheder for at tilpasse trykkemetode til det budget, som I har.

Generelt gælder det derudover, at jo flere I bestiller, des billigere bliver det naturligvis per golfbold med tryk.

golfbolde-med-tryk

Golfbolde med tryk i alle regnbuens farver

Vi kan levere golfboldene i alle regnbuens farver, for det kan være en fordel at vælge en anden farve end hvid, idet der derved vil blive lagt mærke til den på golfbanen. Men det har også den anden fordel, at en skarp farvet golfbold er nemmere at finde end en hvid af slagsen, og dermed kan I godt regne med, at medspillerne på golfbanen vil misunde de fine golfkugler. Det betyder igen, at der lægges mærke til dem.

Selvom vi er billige, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor kan I også forvente at modtage golfbolde, der er af høj kvalitet og på mindst samme niveau som de sædvanlige golfbolde i klubben.