Forklæder

forklaede-emerli
Emerli
kr. 9,00
forklaede-gordon
Gordon
kr. 28,00
Heston Green
kr. 18,00
Jamie
kr. 51,00
forklaede-wolfgang
Wolfgang
kr. 6,00

Forklæder med tryk

Hos Creatrix er vi stolte over at kunne levere forskellige og anderledes typer af kundegaver til din virksomhed. Stort set alle mennesker bruger forklæder i et køkken, når de helt store lørdagsmiddage skal laves. Men de fleste mennesker synes også, at det er lidt kedeligt at bruge penge på forklæder til hjemmet.

Derfor er det en oplagt idé for din virksomhed at få produceret forklæder, som repræsenterer netop jeres virksomhed. Vi kan producere dem med kort varsel, og vi kan gøre dem helt unikke, så de passer til jeres virksomheds farvekombinationer og logo. Forklæder med tryk er reklameartikler og kundegaver med en høj praktisk anvendelighed, hvilket sikrer dig og din virksomhed en stærk synlighed.

Forklæder til kunder og medarbejdere

Forklæder fungerer super fint som reklamegaver til kunder, når de for eksempel lægger en bestilling eller kommer forbi til et møde. Det gælder særligt, hvis I i forvejen er i madindustrien. I kan også give det som give-away til medarbejdere og samarbejdspartnere.

I skal i den forbindelse selvfølgelig – som det allervigtigste – sørge for, at virksomhedens logo eller budskab er trykt på et centralt eller synligt sted. Det skal forklaede med trykfremgå klart, hvilken virksomhed forklædet repræsenterer.

Dermed sikrer I jer selv en masse reklame, når kunder, ansatte og samarbejdspartnere står og kokkerer derhjemme. Deres gæster vil bemærke forklædet og dermed blive gjort opmærksom på virksomheden.

I samme forbindelse kan I med fordel lade virksomhedens hjemmeside blive trykt på forklædet, så det er nemt for nye kunder at finde frem til jer.

Forklæder i alle farver

Vi kan producere forklæderne i alle regnbuens farver, og I vælger selv, hvilken farve eller farver, I vil benytte. Det kan være, at jeres firma har en helt specifik farve, som er kendetegnende for jer. Det kan også være, at jeres logo kan gøres endnu tydeligere i en konkret farve.

Valget er helt jeres eget. Da forklædet er stort, kan I med fordel trykke jeres logo flere steder. Sørg evt. også for at vælge en placering, der er tydelig, når brugeren står med ryggen til. Så kan middagsgæster se det, uanset hvilken vej værten vender.

Overvej også om I vil have trykt kontaktoplysninger på forklæderne. Det kan være en fordel, hvis I vil gøre det virkeligt nemt for nye og potentielle kunder at finde og kontakte jer.

Vi har produktionsenheder i både Europa og Fjernøsten og kan derfor lynhurtigt producere jeres forklæder, også selvom de er helt skræddersyede til jer. Vi leverer høj kvalitet til lave priser og lever af vores loyale kunders ypperste tilfredshed med vores produkter. Ring eller skriv i dag for at modtage et uforpligtende tilbud og et designudkast, så I kan se, hvordan jeres forklæder med tryk kan se ud.