Førstehjælpssæt

Vær med til at sikre dine kunders sikkerhed med vores førstehjælpssæt med logo. Førstehjælpssæt med logo er en både praktiske og brugbare reklamegaver som du kan forære dine medarbejdere, kunder eller måske have liggende som en del af virksomhedens sikkerhedsforanstaltninger. Se vores udvalg af førstehjælpssæt herunder.

foerstehjaelpssaet-FS-1
FS 1
kr. 9,00
foestehjaelpssaet-FS-2
FS 2
kr. 15,00
foestehjaelpssaet-FS-3
FS 3
kr. 11,00
foerstehjaelpssaet-fs-4
FS 4
kr. 33,00
foerstehjaelpssaet-fs-5
FS 5
kr. 87,00

Førstehjælpssæt med firmanavn eller logo som tryk

Førstehjælpssæt i en professionel kvalitet med dit firmas navn eller logo på er en både praktisk og nødvendig ting at have. Alle har brug for et førstehjælpssæt – både hjemme i privaten og på arbejdspladsen. Derfor vil førstehjælpssæt med tryk være en reklameartikel, som er særdeles anvendelig.

Du aftaler i samarbejde med os, hvordan den endelige udførsel af pakken og printet bliver. Du bestemmer naturligvis selv kvaliteten, trykket og indholdet på det færdige produkt.

Førstehjælpskit med firmanavn eller logo

I mange private hjem eller på arbejdspladser har man en førstehjælpskasse placeret på et centralt sted. Mange har den liggende et sted, hvor det konstant er synligt. Du får derfor en vis eksponering af dit firmanavn eller logo, hvis det sidder på et førstehjælpssæt.

Det sker jo også af og til, at der bliver brug for enten et plaster eller en af de øvrige genstande i sættet. Hver gang der er brug for førstehjælpssættet, vil dit logo eller navn blive lagt mærke til. Desuden vil det også blive forbundet med noget meget positivt – nemlig hjælp i nødens stund.

Hvad skal der ligge i dine førstehjælpssæt?

Du bestemmer selv, hvor omfattende indholdet i dit førstehjælpssæt skal være. Skal det bare være plastre i forskellige størrelser, skal det være den helt store pakke, eller skal det være et sæt, der befinder sig et sted derimellem?

Når dit navn og/eller logo står på et førstehjælpssæt, så er der også en vis signalværdi i produktet, og dets kvalitet vil blive forbundet med dit firma. Derfor giver det perfekt mening, at du selv får indflydelse på, hvad der skal medfølge i det.

foerstehjaelpssaet med tryk

Få et rigtigt skarpt tilbud på førstehjælpssæt

Vi sørger for at holde produktionsomkostningerne så lave som muligt, uden at det går ud over kvaliteten på produktet. Dermed er det muligt at tilbyde vores kunder nogle virkelig skarpe B2B-tilbud. Du kan derfor regne med, at du vil få et godt og dueligt førstehjælpssæt, hvorpå dit navn eller logo er printet i en god og holdbar kvalitet.

Du får også selv indflydelse på, hvordan det endelige resultat bliver, og hvordan dit sæt bliver præsenteret.

Kontakt os gerne for en dialog omkring, hvordan du tænker, dine førstehjælpssæt skal være. I samarbejde når vi frem til et passende koncept og vender tilbage med et uforpligtende tilbud og et designudkast.