Dokumentmapper & ringbind

Produkter kommer snart

Dokumentmapper og ringbind med tryk

Alle kender det, når der ligger nogle forskellige stakke af papirer på skrivebordet, gulvet eller i vindueskarmen, fordi man ikke lige ved, hvor de ellers skal ligge. Løsningen på det her problem ville i mange tilfælde være et ringbind eller en dokumentmappe. Her kan du samle mange forskellige papirer under forskellige indeks, så du altid har styr på, hvor de forskellige dokumenter befinder sig. Det er en god og meget brugt metode at holde orden i dokumenter på.

Måske har du allerede reolen fuld af mapper og ringbind og er på jagt efter nogle smartere løsninger. Ringbind og dokumentmapper med tryk med dit firmas navn, logo eller slogan er en genial måde at gøre dine arbejdsomgivelser mere tjekkede på. Du vil med disse mapper og ringbind bidrage til kontorets udsmykning på en cool måde, der vil præge hele kontoret.

Brug jeres egne ringbind på kontoret

At få trykt firmaets logo, navn eller slogan på ringbind er både super cool og en måde at promovere sit firma på. Når du får kunder eller gæster på besøg, vil de straks lægge mærke til det trykte design på dine mapper eller ringbind. Det vil formentlig efterlade dem med et indtryk af, at du har en tjekket og cool virksomhed, hvor man går op i detaljer og ting, der ser godt ud, og det kan måske få dem til at købe mere hos dig.

Hos Creatrix har vi designerer, der hjælper dig med at skabe et unikt og perfekt design til dine ringbind og dokumentmapper. Du byder selv ind med forslag til, hvordan du synes, at de kunne laves, og så finder vores designere den mest optimale løsning for dig og din virksomhed i samarbejde med dig.

Billige løsninger i høj kvalitet

Hos Creatrix gør vi alt, hvad vi kan for at løfte dine ambitioner, når det kommer til branding af din virksomhed. Med mere end 200 forskellige reklameartikler og brugsgenstande, som vi trykker dit design på, giver vi dig de bedste forudsætninger for at få dine drømme opfyldt.

Vi har en forretningsmodel, der gør det muligt at skabe skarpe løsninger i høj kvalitet til billige priser. Vi har designere og folk til at hjælpe dig igennem hele processen i Danmark, og så har vi flere fabrikker i udlandet, der producerer produkterne i høj kvalitet til lave omkostninger. Kontakt os i dag, så vi sammen hurtigst muligt kan få skabt de perfekte ringbind og dokumentmapper til dig og dit firma.