Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/creatrix.dk/public_html/wp-content/themes/astrid-child/template-parts/content-page.php on line 13

T-shirts, kasketter og løbetøj i slidstærke kvaliteter, så dine kunder også kan løbe i regnvejr.

Tryk på tøj

Vi kan trykke på de fleste typer af tekstiler og beklædninger. Hvad enten du ønsker skjorter til medarbejderne, løbetøj til dine kunder eller kasketter med logo, som I kan tage med på messen, så kan vi sikre et rigtig pænt resultat til en lav enhedspris. Når det kommer til tryk på tøj har vi nemlig allieret os med nogle af de bedste producenter i Danmark, hvilket sikrer dig et helt uforligneligt tekstiltryk. Vi kan trykke i nøjagtigt jeres farvenuancer og placere trykket præcist, som I ønsker det.

knap-creatrix

T-shirts med tryk

Vores tekstiltryk egner sig både til gaver til medarbejderne (firmagaver) og kundegaver (reklameartikler). Vores mest populære produkter til medarbejdere er poloshirts og andre typer af t-shirts med tryk. Til kundegaver er især kasketter, poloshirts og løbetøj populært.

Du bestemmer selv, hvor stor en produktion du ønsker. Vi har erfaring med såvel små som store produktioner, og du kan derfor fx også vælge at bestille et mindre antal og vurdere kvaliteten, hvorefter vi kan sætte en større produktion af tekstiltryk i gang. Vi har altid flere modeller på lager, og du kan fx få vores t-shirts i forskellige materialekombinationer og med såvel v-hals som rund-hals.

Billigt tekstiltryk

Det behøver ikke at være dyrt at få trykt jeres firmalogo på forskelligartet tøj. Det kan faktisk være ret så billigt, når man stiller prisen op imod den synlighed, jeres virksomhed får. Hvis modtageren af jeres t-shit med tryk på ryggen, bruger sin t-shirt en gang om måneden i et år, så giver det jer 12 dage om året, hvor jeres logo bliver vist på uddannelsesinstitutioner, træningscentre, på afslappede ture i byen mv. Dette gør tekstiltryk til en af de billigste former for markedsføring, der eksisterer. Kunsten er blot at producere en beklædningsgenstand, der ikke ender bagerst i skabet og aldrig bliver brugt. At skabe omkostningseffektive beklædningsgenstande med tryk, der bliver brugt, er vi eksperter i. Skal du derfor bruge råd eller vejledning til en forestående opgave, bør du ikke tøve med at kontakte os.

Kasketter skaber synlighed

Alle trykkeopgaver bør starte med udgangspunkt i din målgruppe, så du får reklameartikler, der bliver brugt af din målgruppe. Er din målgruppe fx. ungdommelige mennesker, så kan kasketter med tryk være et oplagt bud på en god reklameartikel, der bliver brugt igen og igen. Kasketter er især moderne i de urbane miljøer og tiderne har skiftet så tilpas meget, at det ikke kun er unge drenge, der går med dem. Både mænd i 30erne og kvinder bruger i dag kasketter som en accessorie, der fuldender et bestemt look.

Kasketter med tryk er forholdsvis billige, og du kan få produceret i oplag helt ned til 10 stk. af gangen.