Flotte kaffekopper med unikt tryk, der giver øget synlighed. Vælg imellem flere modeller. Leveres uden kaffe.

Kopper med tryk

Hver dansker drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen. Derhjemme, på kontoret, på farten eller på caféen. Vi drikker kaffe overalt og vores forbrug er kun støt stigende. Kaffekopper med din virksomheds logo er derfor en funktionel reklameartikel, som enhver kaffedrikker vil sætte pris på.

Ved at bruge kopper med tryk aktivt i din markedsføring får du synlighed i både de små hjem og de store kontormiljøer over hele landet. Det kan være medvirkende til, at dit budskab spredes, og at dit produkt forbliver i top of mind af din målgruppe.

 

knap-creatrix

Krus med tryk har høj værdi

Krus med tryk er en omkostningseffektiv reklameartikel, der potentielt giver værdi for modtageren over en længere årrække. Holdbarheden er lang og via en lav enhedspris kan du derfor sikre dig, at dine logokrus (eller logo kopper om man vil) giver dig synlighed og flere tusinde eksponeringer.

Hos Creatrix kan du få et væld af forskelligartede krus med tryk. Der er rig mulighed for at tilpasse hver enkelt produktion, og du kan derfor få runde, firkantede og ovale krus med eller uden hank og i forskellige størrelser. Dette giver dig mulighed for at skille dig ud, så dine kaffeopper vækker både glæde og opsigt.

Billige kopper

Opererer du med et stramt budget, så kan vi ofte imødekomme dine ønsker og producere billige kopper, der samtidig er flotte og funktionelle. Hvis stykprisen skal være lav, vil vi typisk gå med en standardmodel, som vi har på lager og trykke på en hvid baggrund. Dette kan i de fleste tilfælde reducere prisen betragteligt, og du vil dermed få billige kopper, der samtidig skaber synlighed overfor jeres målgruppe.

Helt generelt kan du forvente, at jo mere tilpasning din produktion kræver, desto dyrere bliver enhedsprisen også. Ønsker du absolut en bestemt model, der er kraftigt tilpasset, så kan der være et godt ræsonnement i at aftage et stort antal, da du derved kan allokere de faste omkostninger ved en produktion ud på et større antal. Det giver dig i sidste ende en lavere stykpris. 

Vores produkter er alle i en så god kvalitet, at de kan opbevares i flere år og stadig være som nye. Hvis du derfor ved, at I har et tilbagevendende event, kan du bestille reklameartikler til begge events på samme tid og spare penge.

Skal vi tales ved?

Ønsker du feedback på din opgave, så ring på 7171 2071 og lad os tage en snak. Vi laver gerne et gratis designudkast til dig, så du kan se, hvordan trykket tager sig ud, inden vi går i produktion. Dette er din sikkerhed for, at alt bliver, som du ønsker det.

[Total:2    Gennemsnit:5/5]