Reklameartikler

Firmagaver

Profiltøj

Tryksager

Golf gavesæt

Produkter kommer snart

Kundegaver

Skal du forkæle dine kunder med en erkendtlighed ud over det sædvanlige, så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Creatrix har vi en lang række kundegaver og firmagaver i forskellige prisklasser.

Vi er leveringsdygtige i både klassiske firmagaver som fx chokolade, vingaver og gavekurve, men kan også være behjælpelige, såfremt I søger noget, der er lidt mere unikt. Se fx vores løbejakker med jeres logo broderet, powerbanks eller paraplyer med tryk.

Kundegaver til enhver anledning

Vi har kundegaver til alle anledninger, og har bl.a. assisteret virksomheder med hvervegaver, jubilæumsgaver, give-aways ved messer og meget mere. Alle mennesker sætter pris på at blive set og husket, og mindre kundegaver i forbindelse med salgskampagner og andre markedsføringstiltag vækker også glæde.

Vi hjælper gerne med at finde den helt perfekte kundegave til en given lejlighed og kan naturligvis sørge for at tilpasse gaven til jeres virksomhed. Vi kan bl.a. trykke jeres logo på etiketten eller brodere det ind i stoffet. Vi kan både producere i helt små oplag og kan også stå for full-service produktioner, hvor vi både producerer varerne, pakker og sender direkte til jeres kunder.

Billige gaver til kunderne

Er budgettet begrænset, så har vi alligevel flere produkter, som du kan vælge imellem. Billige reklamegaver er bedre end ingen gave, og du kan derfor stadig vække glæde hos modtageren, selvom prisen for gaven har været lav. Også her er det tanken, der tæller. 

Skal vi give vores bud på en reklamegave, der passer i både dit budget og til din modtager? Vi kommer gerne med et oplæg og en række løsninger, der holder sig inden for jeres rammer.

Firmagaver tilpasset modtageren

En af alletiders største bestsellere, når talen falder på kundegaver, er gavekurven, hvor indholdet kan tilpasses afhængigt af modtageren. Vi har både gavekurve til den søde, salte, økologiske og våde tand, og du kan derfor trygt regne med, at vores gavekurve falder i god smag hos din kunde eller kollega. Kontakt din kundechef på 7171 2071 eller på hej@creatrix.dk og oplys lidt om ønsker og budget, hvorefter vi kommer med vores bud på forskellige løsninger.